Iarna n-a făcut minuni la Unirea Slobozia, iar revenirile lui Vlad Suciu și Alexandru Ionuț Stoica vor avea loc, foarte probabil, sezonul următor. Adrian Mihalcea are la dispoziție 22 de jucători pentru reluarea Ligii a 2-a

Răzvan STÎNGĂ 24 Feb. 2022, 14:19 Liga 2
Iarna n-a făcut minuni la Unirea Slobozia, iar revenirile lui Vlad Suciu și Alexandru Ionuț Stoica vor avea loc, foarte probabil, sezonul următor. Adrian Mihalcea are la dispoziție 22 de jucători pentru reluarea Ligii a 2-a

Pauza de iarnă a lămurit, în mare măsură, situațiile jucătorilor Vlad Suciu (foto articol) și Alexandru Ionuț Stoica (foto principal), astfel că Unirea Slobozia are șanse foarte mici să se mai bazeze pe ei în finalul sezonului regular și în grupa de play-off sau play-out. În acest moment, cel mai probabil, ei vor putea evolua abia din sezonul următor.

Recuperările lui Vlad Suciu și Alexandru Ionuț Stoica, conform planului 

Ei se află în perioada de recuperare, iar informațiile oferite ulterior accidentărilor suferite se adeveresc, astfel încât șansele sunt mici să mai poată juca în meciurile din acest sezon de Liga 2.

Vlad Suciu, în vârstă de 25 de ani, a prins doar șase meciuri în această ediție de divizie a doua, ultimul în etapa a 7-a, în septembrie 2021, cu Concordia Chiajna, scor 1-1.

Alexandru Ionuț Stoica începuse bine sezonul 

Alexandru Ionuț Stoica (22 de ani) a evoluat ultima dată în etapa a 10-a a Ligii a 2-a, cu Poli Timișoara, iar accidentarea suferită a fost una destul de gravă. În acest sezon a prins 10 meciuri în campionat și a marcat de trei ori.

Despre situațiile celor doi vorbea antrenorul Adrian Mihalcea, într-un dialog cu Liga2.ro, la finalul anului trecut:

(N.r. – Despre Stoica) ”S-a operat acum două săptămâni de ligamente, are și meniscul afectat, trebuie să înceapă recuperarea, dar îl avem împrumutut până în vară. Undeva prin mai ar reintra, dar asta la modul cel mai optimist și mi-e greu să cred că după o operație atât de grea poate să revină prea repede la o condiție ok. Există posibilitatea, în funcție de recuperare, să nu mai joace la noi, fiind împrumutat până în vară.

Mai devreme de mai nu poate să revină, la cum arată acum situația. E vorba și de cum se recuperează, doctorii vor decide. Dacă el va reinta și o să fie în formă până atunci, va mai prinde un meci-două, dacă nu, nu.

Mai avem problema și cu Suciu, și el important. S-a operat și el tot de ligamente, și la el e o situație grea. Am pierdut doi oameni importanți. Practic, e terminat și pentru Suciu sezonul.

Vedem cum vor decurge recuperările, dacă se vor recupera mult mai repede. Nu vom forța cu ei, nu ne batem joc. Doctorul și prepatatorul fizic decid dacă sunt ok să joace”.

Unirea Slobozia nu va putea miza nici pe portarul Ionuț Gurău

Astfel, Unirea Slobozia va relua Liga a 2-a cu un lot total de 25 de jucători, dar cu 22 valizi. Din el nu fac parte, așadar, Vlad Suciu și Alexandru Ionuț Stoica, iar în următoarele două luni Adrian Mihalcea nu va putea miza nici pe portarul titular, Ionuț Gurău, suspendat în urma unui meci din 2019, UTA – Daco-Getica, judecat pentru blat.

Lotul Unirii Slobozia:

Portari: Ionuț Gurău, Ionuț Poiană, Ștefan Ciupercă.
Fundași: Florinel Ibrian, Andrei Dorobanțu, Alexandru Dinu, Ciprian Perju, Gabriel Lazăr, Constantin Toma, Daniel Mihai.
Mijlocași: Ionuț Coadă, Antonio Cruceru, Andrei Trașcu, Mihăiță Lemnaru, Vlad Suciu, Răzvan Greu, Robert Mustacă, Robert Silaghi, Christo Bolohan, Viorel Gîrbăcea.
Atacanți: Christ Afalna, Vadim Gulceac, Alexandru Ionuț Stoica, Sebastian Ivan, Cezar Gherghiceanu.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-ionut-gurau-reactie-dupa-suspendarea-primita-in-urma-meciului-uta-daco-getica-ce-spune-portarul-acuzat-ca-a-trantit-partida-19220320

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-finalizat-seria-amicalelor-cu-un-succes-a-trecut-la-limita-de-metalul-buzau-pe-teren-propriu-19220196

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-petrolul-deschide-prima-etapa-a-ligii-2-din-2022-u-cluj-concordia-o-inchide-programul-rundei-a-17-a-si-meciurile-televizate-19219611

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-se-gandeste-la-binele-lui-adrian-mihalcea-si-nu-se-opune-unei-posibile-oferte-din-liga-1-ilie-lemnaru-stiu-cat-isi-doreste-sa-ajunga-acolo-19219410

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 24 Feb. 2022, 14:19 Liga 2
Pe aceeași temă