Vești teribile pentru Unirea Slobozia! Doi fotbaliști importanți, șanse aproape zero să mai joace în acest campionat. Adrian Mihalcea: ”Practic, e terminat sezonul pentru ei”

Răzvan STÎNGĂ 29 Nov. 2021, 15:53 Liga 2
Vești teribile pentru Unirea Slobozia! Doi fotbaliști importanți, șanse aproape zero să mai joace în acest campionat. Adrian Mihalcea: ”Practic, e terminat sezonul pentru ei”

Unirea Slobozia are șanse mici spre zero să mai conteze în acest sezon pe doi jucători importanți, atacantul Alexandru Ionuț Stoica (21 de ani) și mijlocașul Vlad Suciu (25 de ani). Amândoi au accidentări grave, rupturi de ligamente cu meniscurile afectate, iar revenirea lor va fi târzie, undeva în luna mai a anului următor.

Unirea Slobozia, nevoită să caute alte variante după accidentările lui Alexandru Ionuț Stoica și Vlad Suciu 

Alexandru Ionuț Stoica s-a operat și intră în procesul de recuperare, conform informațiilor oferite de antrenorul Adrian Mihalcea pentru Liga2.ro. Acum, toate datele arată că atacantul are șanse infime să mai prindă și un meci-două în acest sezon, spre finalul campionatului.

Astfel, Stoica s-ar putea întoarce la FC Voluntari în vară, de unde este împrumutat la Unirea Slobozia, fără vreun alt meci în actuala stagiune. Referitor la Suciu, lucrurile sunt aproape asemănătoare și în cazul său totul depinzând de o recuperare mult mai rapidă decât cea care se preconizează în astfel de situații, în urma unor acidentări teribile pentru fotbaliști.

(N.r. – Despre Stoica) ”S-a operat acum două săptămâni de ligamente, are și meniscul afectat, trebuie să înceapă recuperarea, dar îl avem împrumutut până în vară. Undeva prin mai ar reintra, dar asta la modul cel mai optimist și mi-e greu să cred că după o operație atât de grea poate să revină prea repede la o condiție ok. Există posibilitatea, în funcție de recuperare, să nu mai joace la noi, fiind împrumutat până în vară.

Mai devreme de mai nu poate să revină, la cum arată acum situația. E vorba și de cum se recuperează, doctorii vor decide. Dacă el va reinta și o să fie în formă până atunci, va mai prinde un meci-două, dacă nu, nu.

Mai avem problema și cu Suciu, și el important. S-a operat și el tot de ligamente, și la el e o situație grea. Am pierdut doi oameni importanți. Practic, e terminat și pentru Suciu sezonul.

Vedem cum vor decurge recuperările, dacă se vor recupera mult mai repede. Nu vom forța cu ei, nu ne batem joc. Doctorul și prepatatorul fizic decid dacă sunt ok să joace”, a spus Adrian Mihalcea, pentru Liga2.ro.

Alexandru Ionuț Stoica a prins 10 meciuri în Liga 2, Vlad Suciu doar cinci 

Alexandru Ionuț Stoica a jucat doar 10 meciuri pentru Unirea Slobozia în acest sezon de Liga 2, marcând trei goluri. Ultima sa partidă a fost cea cu FC Buzău, din deplasare, terminată la egalitate, 1-1, în care nu a prins nici 10 minute.

Vlad Suciu a evoluat în numai cinci confruntări din Liga 2, ultima datând din luna septembrie, din etapa a 7-a, în deplasare cu Concordia Chiajna, terminată la egalitate, 1-1. A prins 45 de minute. Spre deosebire de Stoica, mijlocașul este sută la sută fotbalistul Unirii Slobozia.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures și FRF

 

Răzvan STÎNGĂ 29 Nov. 2021, 15:53 Liga 2
Pe aceeași temă