„I-am bătut în tur, deci abordăm întâlnirea cu încredere”. Farul consideră că are cea mai valoroasă echipă din Seria I și țintește o victorie în Giulești

Marius ANGHEL 19 Nov. 2015, 12:22 Liga 2

Etapa a 15-a a Ligii a 2-a debutează în această seară cu un meci vedetă. Liderul Seriei I, FC Rapid, întâlnește pe teren propriu, de la ora 19:00, pe Farul Constanța, cea de-a patra clasată. Despărțite de cinci puncte în clasament, cele două echipe își doresc din această confruntare toate puncte, având în vedere că ambele au declarat că au ca obiectiv promovarea la finalul acestui sezon.

Giuleștenii au de luat o revanță în fața „marinarilor” după ce în partida tur au pierdut la Constanța, scor 0-1, după reușita lui Sorin Chițu din minutul 69. Dacă Rapidul nu poate contra pe Trandu, suspendat, însă l-a recuperat pe Moke, Farul are mai multe probleme în lot. Mijlocașii Onișor Nicorec și Vasilică Cristocea nu pot juca în această seară din cauza suspendării, respectiv accidentării, însă nici Georgian Butoi nu va face deplasarea, tot din cauza unei probleme medicale.

După victoria de runda trecută, 5-0 cu Ceahlăul, Constantin Gache, antrenorul Farului era încrezător că echipa sa poate obține un rezultat bun în Giulești. „La Rapid, mergem să jucăm. I-am bătut la Constanța, deci avem un ascendent moral asupra lor. Până la urmă, nu întâlnim Real Madrid”, spunea Gache.

Mai multe despre întâlnirea cu Rapid a declarat „secundul” Ion Barbu, cel care consideră că Farul are cel mai valoros lot din Seria I, astfel că meciul din această seară este abordat cu încredere. „Este un duel de tradiție, care altădată se juca în Liga 1. Va fi un meci frumos, deschis, la finele căruia sper ca noi să fim învingătorii. I-am bătut în tur, deci abordăm întâlnirea cu încredere. Consider că avem cea mai valoroasă echipă din campionat și trebuie să dovedim aceasta și în partida cu Rapid”, a declarat, citat de Ziua de Constanța, antrenorul secund Ion Barbu.

Partida dintre FC Rapid și FC Farul, ce contează pentru etapa a 15-a a Seriei I a Ligii 2, se desfășoară în această seară, de la ora 19:00, și va fi arbitrată de la centru de Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe), iar de la cele două tușe de Daniel Hulubei (Vaslui) și Iulian Radu (București). Restul meciurilor din această rundă se desfășoară sâmbătă, de la ora 11:00.

Marius ANGHEL 19 Nov. 2015, 12:22 Liga 2
Pe aceeași temă