I-a dat două goluri Farului și Doru Bratu l-a „rupt”. Brăila așteaptă cu emoții verdictul în cazul accidentării lui Iosofache

Marius ANGHEL 02 Mar. 2016, 14:05 Liga 2

La primul meci din 2016, câștigat de Dacia Unirea cu 4-0 în fața uneia dintre formațiile cu pretenții la promovare, Farul Constanța, brăileanul Gabriel Iosofache a marcat două goluri, unul mai frumos decât celălalt. În afară de cele două reușite din prima repriză, mijlocașul lui Alin Pânzaru a mai avut câteva acțiuni personale la începutul părții secunde, însă în minutul 53 a fost faultat grosolan la mijlocul terenului de către fundașul central al constănțenilor, Doru Bratu. O accidentare destul de gravă, care i-a stricat fotbalistului weekendul. Iosofache va face astăzi un RMN la genunchiul drept, el fiind suspect în acest moment de ruptură de menisc și ligamente colaterale.

„Ar fi fost un weekend foarte frumos, Dacia Unirea a pășit cu dreptul în sezonul de primăvară, iar eu am înscris de două ori. Sincer, mă așteptam la o victorie, nu mi-am făcut planuri de a marca, dar am reușit și m-am bucurat, m-au felicitat și colegii. Am marcat primul gol în Cupa României cu Oțelul Galați, acum am reușit o „dublă”, însă nu m-am putut bucura prea mult deoarece am fost accidentat. Așa a fost să fie. Îmi pare rău că nu voi putea juca la Piatra Neamț, însă este posibil să stau mai mult timp în afara terenului, totul depinde de examenul RMN”, a declarat Gabriel Iosofache pentru Obiectiv Vocea Brăilei.

Mijlocașul brăilean își dorește ca Dacia Unirea să încheie actuala ediție de campionat cât mai sus în clasament. „Avem meciuri grele în acest final de retur, însă primul obiectiv, accederea la turneul play off, este aproape realizat, pe urmă ne vom bate, ca și până acum, pentru că dorim să terminăm campionatul cât mai sus, eu cred că merităm acest lucru”, a mai spus Iosofache.

Altfel, Dacia Unirea Brăila are programat următorul meci în campionat sâmbătă, 5 martie, de la ora 11:00, în deplasare la Ceahlăul Piatra Neamț, ultima clasată a seriei.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 02 Mar. 2016, 14:05 Liga 2
Pe aceeași temă