Grozavu nu crede că va mai continua la Iași! „Din etapa a II-a nu am mai fost lăsat să conduc”

24 Nov. 2011, 12:54 Liga 2
Grozavu nu crede că va mai continua la Iași!**

Managerul general al CSMS Iași, Leontin Grozavu, a declarat, joi, agenției Mediafax, că nu crede că va mai continua în această funcție după pauza competițională din iarnă deoarece de la începerea campionatului nu a mai fost lăsat să conducă gruparea din Liga a II-a.

„S-au întâmplat multe în ultima perioadă și tocmai de aceea e greu de crezut că voi continua la Iași. După ultima etapă a turului, va avea loc o ședință a Comitetului Director și de-abia după aceea voi putea spune mai multe. Dar eu voi răspunde doar pentru ceea ce am făcut eu, nu voi plăti pentru alții. Din etapa a II-a nu am mai fost lăsat să conduc clubul”, a spus Grozavu, transmite corespondentul Mediafax.

Oficialul formației ieșene a adăugat că echipa ar fi fost pe loc promovabil acum dacă ar fi rămas antrenor Marius Baciu: „Dacă aș fi fost lăsat să conduc acest club și dacă la echipă rămânea antrenor Marius Baciu, acum echipa ar fi fost pe un loc promovabil. Nu a fost însă așa și după partida câștigată la Tulcea, Baciu a fost demis, iar eu nu mi-am mai exercitat drepturile prevăzute în contract”, a explicat Leontin Grozavu.

Sursa: Mediafax

Foto: Eduard BLAGA

24 Nov. 2011, 12:54 Liga 2
Pe aceeași temă