Grozavu ar putea fi demis! „Nu este posibil ca un manager de club să bată un fotbalist”

18 Nov. 2011, 11:29 Liga 2
Grozavu ar putea fi demis!**

Primarul Gheorghe Nichita a criticat gestul de mahala al managerului Leo Grozavu și așteaptă ca membrii Comitetului Director să ia o măsură împotriva oficialului din Copou.

Gestul incalificabil de a-l lovi pe jucătorul Narcis Bădic i-a asigurat într-o mare măsură plecarea managerului Leo Grozavu din Copou, pe ușa din dos. Aflat într-o relație tensionată până acum cu antrenorul Ionuț Popa, Grozavu și-a pus nu doar vestiarul în cap după ce l-a lovit pe Bădic, ci l-a înfuriat și pe primarul Gheorghe Nichita. Acesta din urmă s-a arătat revoltat de atitudinea managerului din Copou și a lăsat să se înțeleagă că la prima ședință a Comitetului Director, Leo Grozavu ar putea fi demis din funcție.

„Nu este posibil ca un manager de club să bată un fotbalist. Sunt complet dezamăgit de gestul lui Leo Grozavu, care va trebui să răspundă pentru atitudinea lui în fața membrilor Comitetului Director. Din punctul meu de vedere, o astfel de abatare este extrem de gravă și nu poate fi iertată. Aștept ca membrii Comitetului Director al clubului să se reunească și să ia o decizie”, a declarat primarul Gheorghe Nichita.

Leo Grozavu este acuzat că l-a lovit cu pumnul pe Narcis Bădic, motivul fiind „atitudinea necuviincioasă a jucătorului”. Incidentul dintre cei doi s-a iscat sâmbătă, la pauza meciului de la Năvodari, când ântre cei doi a avut loc o contră verbală și a continuat miercuri, în sala de mese a stadionului din Copou, managerul Grozavu trecând atunci la corecții fizice.

Așteptări mai mari de la Ionuț Popa

Nichita nu l-a menajat nici pe antrenorul Ionuț Popa, de la care spune că avea așteptări mai mari. „Este adevărat, nu el a făcut lotul în vară, a preluat o echipă pregătită de un alt antrenor, dar chiar și în aceste condiții aveam așteptări mai mari de la Popică, speram ca el să strângă echipa în jurul lui. Aștept ca jucătorii să aibă o reacție de orgoliu și să obțină maximum de puncte în ultimele două etape din turul campionatului, pentru a rămâne cât mai aproape de primele echipe”, a adăugat Nichita.

Articol scris de Narcis Pohoață

Foto: Eduard Blaga

18 Nov. 2011, 11:29 Liga 2
Pe aceeași temă