„Grozavu a vrut să mă bată”

19 Dec. 2008, 10:38 Liga 2

Cristi Ungureanu rupe tăcerea și vorbește despre maniera dictatorială de a antrena a cuplului Leo Grozavu – Giani Florian, la FC Botoșani. Cristi Ungureanu a fost fugărit de la echipă cu numai 6 etape înainte de finalul turului ediției precedente de campionat, după o dispută cu tehnicanul formației de atunci, Leo Grozavu.

 

"Luni l-am anunțat că am dureri la picior. Am convenit cu el că fac numai antrenamentele fizice. Joi și vineri să mă lase mai usor. După discuția avută, Leo se duce și face pariu cu acționarii că joi mă dau ranit. Joi m-a înjurat și mi-a spus că ușa la echipă s-a închis pentru mine. A vrut să mă bată dar s-a oprit la timp. Mi-am dat seama că lucrez cu un om fără caracter", a spus Cristi Ungureanu.

 

Acesta a stat pe margine până la finalul verii după care s-a transferat la Concordia Chiajna, unde este considerat unul dintre cei mai buni jucători.

 

” Diferența dintre cele două cluburi este de la cer la pământ. La Chiajna sunt tratat ca un adevărat fotbalist. Mi s-a dat încredere și au avut răbdare. Și i-am răsplătit prin golurile marcate. Am liniște și pot să-mi fac treaba”, a spus Ungureanu.

 

www.sport.botosani.ro

19 Dec. 2008, 10:38 Liga 2
Pe aceeași temă