Gloria salvată de Turțurică?

18 Aug. 2009, 12:01 Liga 2
Gloria salvată** de Turțurică?

Aflată într-o situație fără precedent în istoria sa și riscând chiar excluderea din liga secundă Gloria Buzău se mai agata inca de o mică speranță.

 

După ce finanțatorul grupării din Crâng, Costel Bucur supărat că nimeni nu i-a sărit în ajutor pentru găsirea unor soluții a anunțat că nu mai are cum să bage bani, haosul a început să domnească. Primul efect a fost deja resimțit și încă din plin. Echipa buzoiană cu numai trei fotbalisti buni de joc, adică cei ale căror contracte sunt înregistrate la FRF, s-a văzut nevoită să-și amâne primul meci. Colac peste pupază, clubul se află în litigiu cu patru jucători, fiind obligat să le achite sumele datorate în urma soluționării memoriilor depuse de aceștia.

 

Luni seara însa a apărut un prosper om de afaceri din Buzău interesat să investească la Gloria pentru ca aceasta să supraviețuiască în continuare. Patron al unei firme de construcții, Ion Turturică se află în negocieri cu Costel Bucur, acesta din urmă fiind dispus să-i cesioneze 75 dintre cele 95% din acțiuni. Fără însă să solicite bani. Posibilul investitor a fost în biroul de la club al actualului finanțator însoțit de doi avocați pentru a studia actele. Bucur declarat de față cu mai mulți ziariști că în cazul în care se va ajunge la un acord atunci va rămâne și el alături de Turturică să sprijine echipa.

 

De precizat că firma ultimului este cea care a executat lucrările de modernizare ale cochetului stadion din Crâng.

 

Cel mai probabil, în cursul zilei de azi se va lua o decizie cu privire la soarta Gloriei. Rămâi pe www.liga2.ro pentru a afla dacă buzoienii vor juca în cele din urmă în Liga a II-a.
 

articol scris de Adrian SOARE
 

18 Aug. 2009, 12:01 Liga 2
Pe aceeași temă