Gloria cumpărată de o firmă de apartament din Mediaș, producătoare de vopseluri

25 Aug. 2009, 18:44 Liga 2

 

Ghici cine vine la Gloria Buzău? O întrebare aflată până luni pe buzele multor oameni de fotbal și ale microbiștilor. Nu era însă vorba despre transferul bombă al vreunui jucător, ci unul de patroni. Asta, după ce sătul până-n cap de situația din ultima perioadă, cel care timp de doi ani a finanțat echipa, Costel Bucur, a decis s-o dea de pomană.

 

Ieri, tranzacția s-a parafat și, astfel, din acest sezon clubul a intrat pe mâinile unui stăpân, care din motive numai de el știute, se încăpățânează să iasă în față. Nu că i-ar fi frică de “Răpirea din Serai”, pentru că are “cașcavalul” gros pe el, mai ales pe foamea asta de bani. Doamne ferește! Cert este că omul a ținut să-i repete de fiecare dată lui Ionel Turturică, acesta fiind pe post de “portavoce”, să nu-i divulge numele. Cel puțin până în februarie anul viitor, când misteriosul investitor se deconspira singur.

 

Ordinul se execută, nu se discută, așa că “pionul” Turturică va sta drept ca pe tabla de șah. La înaintare a fost însă băgată o firmă. Una de bloc însă, nu că ar fi fost în tendințe, ci pur și simplu așa s-a nimerit. Firma respectivă, TK Invest SRL, are sediul în Mediaș și funcționează din 2007, principalul obiect de activitate fiind fabricarea vopselelor, lacurilor, cernelii tipografice și masticurilor.

 

Conform datelor de la Oficiul Național al Registrului Comerțului, administratorul societății sus-amintite este Marian Edward Mărculescu, în vârstă de 28 de ani. Capitalul social este de 200 RON, iar patronul firmei mai are acțiuni (10 la sută) la Dot Net Sistem SRL din București. Societatea menționată conform acelorași date de la ONRC oferă servicii de tehnologia informației, iar în 2006 și 2007 nu a depus bilanțul anual la Registrul Comerțului. La Dot Net Sistem SRL, tot o firmă de bloc, Marian Edward Mărculescu este asociat cu Traian Galdean. Fostul finanțator al Gloriei Buzău, Costel Bucur, susține că habar nu are cine este cel care a cumpărat clubul din Crâng.



“Pe noul patron nu l-am văzut și nici nu știu nimic despre el, însă reprezentantul său, domnul Turturică, prin semnarea actelor își asumă o mare responsabilitate. Bineînțeles că regret foarte mult despărțirea de Gloria. Mă doare sufletul și plec cu mâinile în buzunar, însă asta este. Eu am vrut să rămân cu niște acțiuni, dar omul care a venit acum nu a acceptat. A dorit să fie singur cum am fost și eu. Oricum, dacă până la 1 iunie 2010 nu mi se achită 100.000 de euro, o parte din banii investiți la stadion, acțiunile îmi revin. Dacă noul patron nu are forță și se împotmolește, atunci mă întorc să iau echipa și s-o duc mai departe”
, a declarat Costel Bucur.
 

Articol scris de: Adi Soare

25 Aug. 2009, 18:44 Liga 2
Pe aceeași temă