Primii 300 de suporteri brăileni care merg la Buzău să vadă meciul din optimile Cupei cu CS U Craiova vor primi o gratuitate din partea Daciei Unirea

Marius ANGHEL 08 Dec. 2016, 12:40 Cupa

Dacia Unirea Brăila a decis să dispute meciul din optimile de finală ale Cupei României, cu CS U Craiova, la Buzău, pe stadionul Gloria, după ce Municipalul din Brăila nu poate găzdui un joc în nocturnă, iar autoritățile locale nu și-au arătat sprijinul pentru închirierea unei instalații mobile de iluminat. A rămas mai puțin de o săptămână până la desfășurarea acestei partide, astfel că șefii clubului brăilean au anunțat prețul biletelor pentru accesul pe stadion.

  • 10 lei va fi intrarea generală la meciul Dacia Unirea Brăila – CS U Craiova, programat să aibă loc pe 13 decembrie, de la ora 17:30, pe stadionul Gloria din Buzău.

 

Biletele au fost scoase la vânzare încă de pe 2 decembrie și pot fi achiziționate de la stadionul Municipal din Parcul Monument, Brăila, între orele 10:00 – 16:00.

Între timp, conducerea clubului Dacia Unirea a emis un comunicat în care anunță că primii 300 de suporteri care își vor procura bilete la meciul cu CS U Craiova vor beneficia de transport gratuit la Buzău. În plus, s-au făcut invitații și pentru foștii mari jucători din perioada de aur a fotbalului brăilean.

„În legătură cu meciul din Cupa României vă comunicăm următoarele:

1.    S-au pus în vânzare biletele pentru meciul Dacia Unirea – CSU Craiova!
Clubul nostru asigură transportul gratuit la meci pentru pentru primii 300 de suporteri care își procură un bilet.
Prețul unui bilet este de 10 lei, iar detalii despre achiziție și transport se regăsesc pe pagina de Facebook a Daciei Unirea. Bineînțeles că cei care nu optează pentru transportul nostru, pot ajunge la Buzău și pe cont propriu.

2.    Totodată, foștii mari jucători din perioada de aur a fotbalului brăilean au acceptat invitația de a merge la Buzău pentru a susține elevii lui Alin Pînzaru în încercarea de a elimina CSU Craiova din Cupa României!
Clubul nostru are onoarea de a le asigura transportul și intrarea gratuită la meciul de marți.

Așteptăm suporterii brăileni să fie alături de eroii fotbalului de ieri și de azi și împreună să conducem Dacia Unirea spre o revanșă pe care o așteptăm de 23 de ani!”, se arată în comunicatul conducerii Dacia Unirea Brăila.


 

Arena din Buzău a fost a doua variantă ca distanță pentru organizarea meciului cu CS U Craiova, prima fiind stadionul Oțelul din Galați. Fanii Daciei Unirea care vor dori să vadă echipa într-o fază superioară a Cupei României sunt nevoiți să se deplaseze puțin peste 100 de kilometri pentru a face acest lucru.

Primarul orașului Brăila, Marian Dragomir, a considerat suma de 50.000 de euro, necesară închirierii instalației de nocturnă mobilă pentru organizarea meciului cu CS U Craiova pe stadionul Municipal la Brăila, ca fiind exorbitantă, având în vedere că nocturna urca să fie folosită doar pentru o zi.

Ultimul meci al Daciei Unirea la Buzău, pe stadionul Gloria, a fost unul plin de scântei și nervi, pe 26 martie 2016. Gazdele s-au impus la limită, 1-0 cu penalty transformat în minutul 83, însă la final totul a scăpat de sub control. Antrenorul Brăilei, Alin Pânzaru, a avut cel mai mult de suferit după ce „rivalul” Viorel Ion și alți apropiați ai săi l-au apostrofat și scuipat pentru declarațiile sale de dinainte de joc.

Înaintea disputării meciului de marți, 13 decembrie, Dacia Unirea Brăila va juca sâmbătă, de la ora 11:00, la Ștefăneștii de Jos, cu Unirea Tărlungeni, în timp ce CS U Craiova joacă vineri, de la ora 20:30, acasă cu CFR Cluj.

Foto: Sorin PANĂ‚ (Sportul Ilustrat)

Marius ANGHEL 08 Dec. 2016, 12:40 Cupa
Pe aceeași temă