Gloria Buzău și-a trasat obiectivul pentru partida cu CSM Alexandria. Analiza lui Andrei Prepeliță

Andrei PASCU 15 Sep. 2023, 17:34 Liga 2
Gloria Buzău și-a trasat obiectivul pentru partida cu CSM Alexandria. Analiza lui Andrei Prepeliță

Gloria Buzău are un meci teoretic ușor în etapa a 6-a de Liga 2, după pauza competițională pentru partidele echipelor naționale. Sâmbătă, de la ora 11:00, pe terenul propriu, buzoienii vor primi vizita formației CSM Alexandria.

Cele două echipe sunt în situații total opuse, Gloria Buzău pe primele locuri, iar CSM Alexandria pe ultimele poziții, dar antrenorul Andrei Prepeliță se așteaptă la un duel complicat.

Gloria Buzău, duel cu CSM Alexandria în runda a 6-a de Liga 2

Startul de Liga 2 nu este mulțumitor pentru Andrei Prepeliță când se raportează la modul în care arată echipa. Chiar dacă Gloria Buzău nu a pierdut, având trei victorii și două remize, antrenorul vrea ca jocul să fie la rândul său unul plăcut, pentru ca echipa să demonstreze că se poate bate la promovarea în SuperLiga României.

Divizia a doua nu este una ușoară, după cum a declarat Prepeliță, mai ales că Gloria Buzău a și schimbat semnificativ lotul în vară, iar de aceea este mulțumit, din altă privință, de faptul că nu a pierdut și că rămâne în rândul favoritelor la accederea în play-off-ul Ligii 2, în primă fază.

Andrei Prepeliță, analiza partidei Gloria Buzău – CSM Alexandria

Prepeliță are încredere că Gloria Buzău va începe să arate tot mai bine din runda care urmează în weekendul următor, a 7-a.

Ne dorim cele trei puncte! Nu știam foarte bine Liga 2, dar e clar că e un campionat în care trebuie să fii mereu concentrat, să lupți. Am trăit experiența asta la Liga 2, am încercat la FC Argeș și am văzut cum e. Luptă multă, un campionat greu”, a declarat Andrei Prepeliță, conform Gloria Buzău.

Andrei Prepeliță nu se uită la clasament în acest moment

După 0-0 în deplasare la CS Mioveni, 2-1 acasă cu CS Tunari și 1-1 în deplasare la Chindia Târgoviște, Gloria Buxău a bifat două victorii la rând în Liga 2, în etapele 4 și 5, ultimele înainte de pauza pricinuită de meciurile echipelor naționale. A învins cu 1-0 Metaloglobus, pe teren propriu, și a trecut cu 4-2 de Unirea Dej, în deplasare.

Gloria Buzău și-a aflat și adversarele din Grupa D a Cupei României, unde a fost repartizată alături de Farul, Universitatea Craiova, UTA, FC Voluntari și CS Tunari. În cele trei runde programate va întâlni UTA, acasă, Farul, acasă și CS Tunari, tot acasă.

Nu vreau să vorbesc de clasament, au trecut doar cinci etape, lucrurile nu sunt clare. Multe dintre echipe nu sunt în forma maximă, nici noi nu suntem. Ne bucurăm că am câștigat meciuri, chiar dacă prestațiile nu au fost după așteptări. Cred că avem nevoie de răbdare, suntem o echipă nouă, dar vom crește și jocul va fi unul estetic, frumos, pentru toată lumea!

Cred că din etapa a 7-a vom fi în forma sportivă pe care o dorim, dar sunt mulțumit de rezultate și echipa a arătat caracter, am fost conduși, am revenit. Și la Târgoviște la fel, sunt lucruri pozitive. Am încredere în munca pe care o fac, sunt un antrenor tânăr și țin la disciplină, la regulile care trebuie să ne conducă la succes”, a mai declarat Andrei Prepeliță.

Foto: Flaviu Buboi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-erik-lincar-dupa-concordia-chiajna-steaua-0-0-19284837

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-daniel-oprita-dupa-concordia-steaua-0-0-19284832

https://liga2.prosport.ro/seria-1/porumbel-a-aratat-doar-galben-la-o-faza-de-k1-in-spartac-dumbravita-19284811

https://liga2.prosport.ro/seria-1/porumbel-a-aratat-doar-galben-la-o-faza-de-k1-in-spartac-dumbravita-19284811

Andrei PASCU 15 Sep. 2023, 17:34 Liga 2
Pe aceeași temă