Gâlceavă la CSMS Iași

06 Dec. 2011, 13:00 Liga 2
Gâlceavă la** CSMS Iași

Deși divizionara secundă de fotbal din Copou se află deja de o săptămână în vacanță, apele sunt în continuare tulburi la club în ciuda faptului că echipa antrenată de Ionuț Popa a încheiat turul la doar o victorie de al doilea loc ce duce în elită. În timp ce președintele executiv Mircea Ursu are misiunea de a negocia rezilierea contractului cu mai mulți dintre jucătorii care au dezamăgit, tehnicianul Ionuț Popa și vicepreședintele Comitetului Director al clubului, Constantin Anghelache, negociază pentru venirea altora.

Deși Popa a lăsat la plecare o listă de fotbaliști care ar putea veni iarna aceasta la CSMS, și cu care antrenorul ne-a spus ieri că ar fi demarat deja și discuții, cert este cu totul altceva. Că Anghelache le-a trimis săptămâna trecută tuturor oficialilor ieșeni o listă cu numele fotbaliștilor buni din Seria I a Ligii a II-a ce ar putea ajunge gratuit la Iași. „Le-am propus doisprezece jucători din Diviziile A și B și nici măcar unul de la C, dintre care am putea lua cinci sau șase. Am demarat deja tratative în acest sens, unii dându-și acordul să vină, în timp ce alții m-au refuzat la prima strigare”, ne-a declarat șeful băncii tehnice, care nu mai este nici el atât de convins că va mai avea loc anul acesta mult așteptata ședință de Comitet Director, lăsând însă de înțeles că unele aspecte s-ar putea rezolva chiar și telefonic.

La auzul unora dintre numele care chipurile ar fi fost trecute pe listă de Popa, Anghelache a început să râdă, convins că antrenorul a început deja să trateze cu jucătorii oferiți de fostul conducător al Tricolorului Breaza: „Păi eu le-am sugerat douăzeci de jucători, de la Brănești, Otopeni, Juventus și Brăila, cu toții putând veni fără să cheltuim nici măcar un leu. Nu mă bag eu să fac lotul peste capul antrenorului, dar, oricum, am multe variante bune, care ar putea ajuta mult mai mult formația Iașului în retur decât au făcut-o fotbaliștii experimentați sosiți în vară”.

Pe respectivele liste se regăsesc mijlocași precum Manea, Pană (ambii de la CS Otopeni), Zuluf, Ispir sau atacanți ca Vasilescu (toți de la Victoria Brănești) și Al.Marin (Juventus), ultimul jucând în Copou și în returul stagiunii trecute, când a înscris golul cu care CSMU Poli a învins în prelungiri Mioveniul condus pe atunci de Ionuț Popa. Pentru postul de portar, principalul vizat este rusul Alexeev, care a părăsit Iașul vara trecută, mai apoi depunându-și memoriu la FIFA, unde a reclamat că nu și-a încasat integral drepturile pentru prima jumătate a lui 2011.

„Strategia pentru retur este din punctul meu de vedere foarte clară, dar totul rămâne la latitudinea Comitetului Director, după cum mi-a precizat și săptămâna trecută domnul primar Nichita. Aștept acum să fiu contactat…”
Ionuț Popa, antrenor CSMS Iași

„Chiar e culmea să le recomanzi oamenilor de la club jucători ce pot fi luați gratuit în această perioadă de pauză competițională, pentru ca mai apoi să vină alții, să-și însușească respectivele nume și să spună că de fapt sunt propunerile lor. Ba mai mult, chiar să și demareze discuții cu respectivii”

Constantin Anghelache, vicepreședinte Comitet Director CSMS Iași

Sursa: Evenimentul

06 Dec. 2011, 13:00 Liga 2
Pe aceeași temă