Gafă incredibilă făcută de ”U” Cluj! Ardelenii și-au șocat suporterii cu un anunț halucinant pentru club, șters imediat mai apoi

Marius ANGHEL 12 Mar. 2021, 15:52 Liga 2

Gafă incredibilă comisă de clubul Universitatea Cluj în această săptămână, înaintea derby-ului cu U Craiova 1948 SA.

Gruparea ardeleană, una extrem de pretențioană cu imaginea sa, a comis-o în mediul social, pe pagina sa de Facebook, unde, joi, 11 martie, a avut o postare care a șocat suporterii echipei.

Și nu a avut parte de un cont start de hackeri, așa cum a pățit, nu cu mult timp în urmă, Rapid.

Gafă de imagine: ”U” Cluj s-a dat drept Foresta Suceava și și-a uluit suporterii

”U” Cluj și-a anunțat suporterii că sâmbătă, 13 martie, de la ora 15:00, se întoarce în iarbă ”pentru prima etapă a returului”. Mai mult, a transmis că are meci cu Ceahlăul Piatra Neamț (echipă din Liga 3) și că scoate la vânzare bilete vituare, cu banii strânși urmând să achite cheltuielile de organizare.

Ca șocul să fie și mai mare, a comunicat suporterilor că jocul va fi transmis LIVE pe canalul de YouTube al clubului, ceea ce reprezenta o premieră pentru ”U” Cluj, cel puțin în acest sezon.

În finalul postării a scris ”#haiforesta” și a pus o poză de prezentare a meciului de Liga 3 dintre Foresta Suceava și CSM Ceahlăul Piatra Neamț, pentru ca totul să fie și mai bulversant.

Mesajul a rămas activ câteva minute, suficient pentru a ului suporterii echipei, iar apoi a fost șters.

Imaginea Universității Cluj, în mâinile celui care se ocupă și de Foresta Suceava. De aici încurcătura

Gafa, una impardonabilă pentru un club ca ”U” Cluj, se datorează persoanei care se ocupă de imaginea clubului începând cu acest sezon de Liga 2.

Aceasta administrează și pagina de Facebook a echipei de Liga 3 Foresta Suceava, formația din orașul natal, din acest motiv și încurcătura pe care a făcut-o. Nu a conștientizat că se află pe contul social al clubului ”U” Cluj și a furnizat acolo informații pe care trebuia, de fapt, să le ofere în numele Forestei.

Drept dovadă, după ce postare apărută pe contul Universității Cluj a fost ștearsă, aceasta a apărut pe contul Forestei Suceava.

Glumind, într-o perioadă în care tot ceea ce i se întâmplă este aruncat asupra Federației Române de Fotbal, găsită ”vinovată” pentru eliminarea din Cupa României, greșelile de arbitraj din ultimele meciuri, înfrângeri și decizia Comisiei de Disciplină și Etică, ”U” Cluj poate da vina pentru această gafă de imagine tot pe forul condus de Răzvan Burleanu. Oricum, cei de la FRF nu au nicio reacție asupra acuzațiilor care li se aduc.

”U” Cluj anunțase cu două zile în urmă față de momentul gafei că are următorul meci cu U Craiova 1948 SA.

”U” Cluj întâlnește liderul U Craiova 1948 SA și are nevoie de un rezultat pozitiv pentru a mai spera la play-off

”U” Cluj joacă astăzi, 12 martie, de la ora 18:00, pe teren propriu, cu U Craiova 1948 SA, liderul Ligii 2.

Jocul, penultimul pentru ardeleni în acest final de sezon regular, este capital pentru a mai spera la promovare.

În acest moment, echipa antrenată de Costel Enache se află pe locul 10, cu 26 de puncte acumulate în 17 partide, iar adversara este pe locul 1, cu 31 de puncte acumulate în 16 partide. Ultimul loc care duce în play-off, 6, este ocupat acum de Farul Constanța, cu 28 de puncte, aceasta fiind la egalitate cu Petrolul, FK Csikszerda, Dunărea Călărași și Viitorul Pandurii.

Fără un rezultat pozitiv astăzi, ”U” Cluj își poate lua adio pentru al treilea sezon consecutiv de la promovare. În penultima etapă a sezonului regular va sta, iar în ultima va întâlni pe teren propriu Petrolul.

Marius ANGHEL 12 Mar. 2021, 15:52 Liga 2
Pe aceeași temă