Vrea să fie domn’ profesor Gabriel Torje! Mijlocașul Concordiei Chiajna începe cursurile de antrenor, dar e realist: ”Dacă nu voi fi făcut pentru meseria asta, nu voi ţine locul altora”

Andrei PASCU 05 Oct. 2023, 17:39 Liga 2
Vrea să fie domn' profesor Gabriel Torje! Mijlocașul Concordiei Chiajna începe cursurile de antrenor, dar e realist: ”Dacă nu voi fi făcut pentru meseria asta, nu voi ţine locul altora”

Gabriel Torje își face planul pentru după ce va renunța la cariera de fotbalist și va începe curând demersurile pentru obținerea certificatelor de antrenor. Mijlocașul s-a gândit să renunțe la fotbal, pentru că anii petrecuți în fenomen l-au consumat și simte nevoia să fie mai aproape de familie, dar a semnat cu Concordia Chiajna.

În vârstă de 33 de ani, Gabriel Torje s-ar putea retrage din cariera de fotbalist de la formația din județul Ilfov, la care a fost prezentat în urmă cu nici o lună.

Gabriel Torje, recent prezentat de Concordia Chiajna, se gândește la cariera de antrenor

Torje a făcut o alegere surprinzătoare în momentul în care a semnat cu Concordia Chiajna, dar a avut propuneri și din alte țări, printre care Turcia și Grecia. S-a consultat și cu bunul său prieten Gabriel Tamaș înainte să semneze, care i-a oferit informații pozitive despre cum stau lucrurile la clubul din Liga 2.

Acum, Torje ia în calcul să înceapă cariera de antrenor în anii următori, dorind să facă parte din fenomen și după ce va încheia cariera de fotbalist. Însă, a recunoscut că e posibil să nu i se potrivească meseria și să nu continue dacă nu va reuși să aibă cel puțin performanțele pe care le-a avut ca jucător

”Mă voi înscrie la școala de antrenori, deocamdată voi vedea dacă sunt pregătit să fac acest lucru, pentru că exact cum începi şi fotbalul gândindu-te că vrei să ajungi fotbalist și nu toată lumea ajunge, la fel e şi în antrenorat.

În cazul în care nu voi fi făcut pentru meseria aceasta, cu siguranţă nu voi ţine locul altor antrenori care pot veni din urmă”, a spus Gabriel Torje pentru Antena Sport.

Gabriel Torje a debutat pentru Concordia Chiajna etapa trecută

Torje va împlini 34 de ani în noiembrie și are 57 de apariții în naționala de seniori a României, pentru care a marcat 12 goluri. În cariera sa, cel mai bun randament, la nivelul echipelor de club, l-a dat la Dinamo, cu 28 de goluri în 167 de meciuri. În 2011, Gabriel Torje a fost desemnat cel mai bun jucător român al anului.

Torje a debutat deja în tricoul Concordiei Chiajna. A evoluat ceva mai mult de o oră în partida din runda a 8-a de Liga 2, cu CSM Slatina, câștigată de ilfoveni la limită, scor 1-0. În etapa a 9-a, echipa ilfoveană este programată să joace în deplasare, la Viitorul Pandurii, locul 10, 11 puncte.

Cu 11 puncte acumulate în opt etape, Concordia Chiajna este pe locul 8, la două punct de locul 6, care la finalul sezonului regular duce în play-off, ocupat acum de CS Mioveni.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-popa-a-fost-exclus-din-lotul-echipei-concordia-chiajna-19287626

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-si-cfc-arges-joaca-in-deschiderea-etapei-a-9-a-a-ligii-2-19287648

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-are-o-noua-conducere-19287653

https://liga2.prosport.ro/seria-1/aziz-njoya-njifakue-despre-faima-pe-care-i-a-adus-o-transferul-la-viitorul-pandurii-19287643

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-catinean-capitanul-de-la-unirea-dej-accidentare-grava-19287580

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u19-merge-debuteaza-in-preliminariile-euro-2024-19287637

https://liga2.prosport.ro/liga-3/viitorul-darabani-a-fost-exclusa-din-liga-3-19287635

Andrei PASCU 05 Oct. 2023, 17:39 Liga 2
Pe aceeași temă