Gabriel Manu atrage atenția după al doilea eșec la rând înregistrat de Metaloglobus: ”Avem mult de muncit pentru a rămâne pe pozițiile fruntașe. Probabil că și presiunea unui posibil loc 1 și-a spus cuvântul”

Răzvan STÎNGĂ 08 Nov. 2020, 16:47 Liga 2

Metaloglobus a avut un start foarte bun de sezon în Liga 2, dar la mijlocul campionatului regular are primele dificultăți. În etapa a 11-a, a înregistrat al doilea eșec al stagiunii, dar și al doilea consecutiv, după ce a cedat pe teren propriu în fața Viitorului Pandurii, scor 1-2. Antrenorul Gabriel Manu a făcut o scurtă analiză la finalul confruntării.

Gabriel Manu: ”Mi-aș fi dorit să fim mai concentrați, mai atenți în apărare și mai deciși în fața porții” 

Înfrângerea a fost pusă de ”principal” și pe seama faptului că Metaloglobus putea trece pe primul loc, la egalitate cu ”FC U” Craiova, în cazul în care s-ar fi impus. Asta, crede el, ar fi putut accentua o oarecare presiune pe echipa sa, care acum e văzută cu alți ochi de către adversare. A remarcat însă și câteva probleme pe faza de atac, dar și pe faza de apărare. Gabriel Manu va încerca să rezolve situația până la confruntarea cu CSM Slatina.

Meciul de astăzi ne-a demonstrat că mai avem mult de muncit pentru a rămâne pe poziții fruntașe în clasament. Probabil că și presiunea unui posibil loc 1 și-a spus cuvântul, iar cele două goluri primite în două minute ne-au făcut misiunea foarte dificilă și nu am mai reușit să revenim.

Mi-aș fi dorit să fim mai concentrați, mai atenți în apărare și mai deciși în fața porții. Bineînțeles, toate aceste aspecte le vom discuta cu toții la antrenamente și vom vedea progresul sâmbăta viitoare, în meciul cu CSM Slatina, ne dorim să aducem toate cele trei puncte”, a scris Gabriel Manu pe Facebook.

Metaloglobus a încasat golurile în prima jumătate de oră 

Bucureștenii au început slab meciul, iar în mai puțin de 30 de minute au încasat două goluri. Daniel Paraschiv a deschis scorul în minutul 26, după ce Metaloglobus a greșit pe faza de construcție. După trei minute, echipa lui Flavius Stoican a mărit diferența la două goluri, prin Alexandru Bădăuță.

Până la pauză, Metaloglobus părea că o să revină în joc. Ovidiu Herea a obținut o lovitură de pedeapsă în minutul 36, pe care tot el a executat-o și a marcat. S-a făcut 2-1 pentru Viitorul Pandurii, scor cu care s-a intrat la cabine.

Din păcate pentru gazde, sfaturile lui Gabriel Manu de la pauză nu s-au simțit și la nivelul jocului, astfel că rezultatul s-a menținut până la ultimul fluier.

Metaloglobus, la trei puncte de liderul U Craiova 1948 SA 

După 11 meciuri din acest sezon, Metaloglobus este pe locul 4, cu 19 puncte, în cădere două poziții. Podiumul este format din U Craiova 1948 SA, 22 de puncte în 10 meciuri, Dunărea Călărași, 20 de puncte în 10 meciuri, și ASU Politehnica, 20 de puncte în 11 meciuri.

În etapa următoare, Metaloglobus va juca pe teren advers, contra celor de la CSM Slatina. Confruntarea este programată sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 11:00.

Foto: George Ilinca / Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/aerul-tare-de-pe-locul-1-respirat-pentru-o-singura-zi-i-a-ametit-pe-baietii-lui-gabriel-manu-metaloglobus-a-pierdut-si-cu-viitorul-pandurii-19156465

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-11-doar-cinci-meciuri-se-joaca-de-la-ora-1100-dupa-ce-doua-au-fost-amanate-de-la-ora-1200-se-joaca-derby-ul-asu-poli-fc-u-craiova-19156349

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabriel-manu-a-semnalat-cateva-carente-la-metaloglobus-desi-echipa-e-pe-locul-2-se-putea-si-mai-bine-insa-ca-in-viata-fiecarei-echipe-sunt-si-probleme-care-e-situatia-fratilor-19155939

Răzvan STÎNGĂ 08 Nov. 2020, 16:47 Liga 2
Pe aceeași temă