Aerul tare de pe locul 1 respirat pentru o singură zi i-a amețit pe băieții lui Gabriel Manu. Metaloglobus a pierdut și cu Viitorul Pandurii și pică în clasament

Andrei PASCU 07 Nov. 2020, 16:26 Liga 2

Metaloglobus începe să aibă primele probleme în Liga 2, în acest sezon. Echipa lui Gabriel Manu dă primele semne de slăbiciune, ajungând deja la al doilea eșec consecutiv. Sâmbătă, în runda a 11-a, Metaloglobus a cedat cu 1-2 chiar pe teren propriu, contra celor de la Viitorul Pandurii.

Metaloglobus a încasat golurile în prima jumătate de oră 

Bucureștenii au început slab meciul, iar în mai puțin de 30 de minute au încasat două goluri. Daniel Paraschiv a deschis scorul în minutul 26, după ce Metaloglobus a greșit pe faza de construcție. Nici bine nu s-a repus mingea în joc, că peste trei minute, echipa lui Flavius Stoican a mărit diferența la două goluri, prin Alexandru Bădăuță.

Până la pauză, Metaloglobus părea că o să revină în joc. Ovidiu Herea a obținut o lovitură de pedeapsă în minutul 36, pe care tot el a executat-o și a marcat. S-a făcut 2-1 pentru Viitorul Pandurii, scor cu care s-a intrat la cabine.

Din păcate pentru gazde, sfaturile lui Gabriel Manu de la pauză nu s-au simțit și la nivelul jocului, astfel că rezultatul s-a menținut până la ultimul fluier.

A fost, așadar, al doilea eșec la rând pentru Metaloglobus, dar primul al sezonului pe teren propriu. În runda precedentă a cedat în deplasare, pe terenul Dunării Călărași, scor 0-1.

Echipele de start în Metaloglobus – Viitorul Pandurii: 

  • Metaloglobus: Gavrilaș – Iul. Ciubotaru (Puțaru 46′), Caramalău, D. Lung (Gavîrliță 46′), Andr. Sava, Mino Sota, Andr. Lungu, Ed. Vraciu (R. Chiriac 37′), Andr. Florescu, Cl. Herea, Ov. Herea (cpt.)
    Rezerve: Nedelcovici – Gab. Matache, L. Cazan, Gafaru, Ct. Ion
    Antrenor: Gabriel Manu
  • Viitorul Pandurii: Rob. Bodea – Ciul, Oros (cpt.), Al. Băican, Andr. Dragu, Lixandru, Prejmerean, Șerbănescu (Vl. Costea 9′), Bădăuță, Mitrică (Seb. Chelariu 62′) , D. Paraschiv
    Rezerve: D. Rusu –  Copaci, Trancă, Al. Enache, Gîrbiță, Buia, Ludușan
    Antrenor: Flavius Stoican

”Orice ar fi, noi suntem o echipă! Capul sus băieți, ne concentrăm pe următoarea etapă și învățăm tot timpul ceva de la fiecare meci! Always a family!”, a scris Metaloglobus pe pagina sa de Facebook, după primul eșec înregistrat pe teren propriu în acest sezon.

Metaloglobus, la trei puncte de liderul U Craiova 1948 SA 

După 11 meciuri din acest sezon, Metaloglobus este pe locul 4, cu 19 puncte, în cădere două poziții. Podiumul este format din U Craiova 1948 SA, 22 de puncte în 10 meciuri, Dunărea Călărași, 20 de puncte în 10 meciuri, și ASU Politehnica, 20 de puncte în 11 meciuri.

În etapa următoare, Metaloglobus va juca pe teren advers, contra celor de la CSM Slatina. Confruntarea este programată sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 11:00.

Foto: George Ilinca / Sport Pictures

Andrei PASCU 07 Nov. 2020, 16:26 Liga 2
Pe aceeași temă