Frustrare la Concordia, în urma egalului cu Unirea Slobozia. Trăirile lui Claudiu Niculescu: ”Meritam victoria. Altădată am avut mai puține șanse și am marcat”. Așteptările pentru etapele următoare și analiza partidei din Cupa României

Răzvan STÎNGĂ 16 Sep. 2021, 20:52 Liga 2

Concordia Chiajna a scos un punct cu Unirea Slobozia în minutul 90+2, după golul lui Andrei Marc. Adversarii au fost aproape de victorie, grație reușitei lui Robert Ivan din minutul 84, dar cu toate acestea antrenorul ilfovenilor, Claudiu Niculescu, a declarat că echipa sa merita victoria.

Concordia Chiajna a trecut în mai multe rânduri pe lângă gol, în special în prima repriză, când a ratat câteva șanse notabile. Cum ocaziile se răzbună, echipa din Slobozia a profitat pe final de meci și a fost aproape să ia toate punctele de la Chiajna.

Claudiu Niculescu: ”După cum a arătat jocul, cred că meritam cele trei puncte”

Claudiu Niculescu și-a felicitat jucătorii, precizând că doar neșansa a făcut ca ilfovenii să nu ia ei cele trei puncte, deși au fost la un pas să nu scoată nici măcar un egal. Antrenorul Concordiei Chiajna a fost supărat după meci și din pricina faptului că echipa sa poate pierde locul 1 în Liga 2, în urma acestei etape.

Nu am ce să le reproșez băieților, au avut atitudine bună, dar din păcate imprecizia a făcut ca noi să nu câștigăm astăzi și să luăm cele trei puncte. Apoi am și intrat în criză de timp, noi am făcut și pasul în spate, ei au început să preseze mai mult. E bine că am reușit să revenim pe final și să luăm un punct. Însă, după cum a arătat jocul, cred că meritam cele trei puncte.

Se mai întâmplă la fotbal, din păcate nu am reușit să marcăm din cele patru-cinci ocazii mari pe care le-am avut. În alte meciuri am avut mai puține și am reușit să marcăm, poate la meciul următor va fi mai bine. Repet, băieții au avut atitudine bună și nu am ce să le reproșez.

Trebuie doar să ridicăm privirea din pământ. E puțin frrustrant, pentru că aveam șansa să rămânem pe primul loc, dar vom rămâne acolo, în față, în primele trei clasate. Sper să nu coborâm de acolo”, a declarat la finalul meciului Claudiu Niculescu, la microfonul DigiSport.

Claudiu Niculescu: ”Va fi o luptă încinsă la promovare, clar” 

Claudiu Niculescu se așteaptă la meciuri și mai complicate de acum înainte, pentru că adversarele Concordiei Chiajna știu de acum la ce să se aștepte, mai ales că echipa e diferită față de sezonul trecut, când s-a luptat pentru salvarea de la retrogradare.

E al doilea meci la rând pe teren propriu pe care Concordia Chiajna nu reușește să îl câștige, dar Claudiu Niculescu nu crede că e o criză. În partida precedentă de la Chiajna, Concordia a făcut 0-0 cu Viitorul Pandurii.

Nu știu dacă e o problemă. Acum, meciurile sunt mult mai grele decât cele din startul sezonului. Mă refer la faptul că toți adversarii care vin la noi se mobilizează de două ori mai tare decât ar face-o în mod normal. Se apără diferit, dar noi trebuie să găsim soluții, să desfacem adversarul. Am reușit azi, în special în prima repriză.

Va fi o luptă încinsă la promovare, clar. Sunt multe echipe care cu siguranță se vor lupta până în ultima etapă. Noi trebuie să ne îndeplinim obiectivul intermediar, play-off-ul, apoi să facem calculele pe mai departe. Suntem trei, patru, cinci echipe care ne vom lupta”, a adăudat Claudiu Niculescu.

Claudiu Niculescu vrea în 8-imi, în Cupa României 

Acum, pentru Concordia Chiajna va urma partida din Cupa României, din 16-imi, cu Gaz Metan Mediaș, de miercuri. Niculescu vrea să producă surpriza, mai ales că medieșenii se confruntă cu probleme. Jocul din Liga 1 nu arată prea bine, iar antrenorul s-a schimbat. Contractul cu Mihai Teja a fost reziliat.

E un adversar de Liga 1, o echipă care nu merge foarte bine, a schimbat antrenorul, dar e un meci de Cupa României din care sperăm să facem o surpriză, să mergem mai departe”, a spus Claudiu Niculescu despre partida cu Gaz Metan Mediaș, din Cupa României.

Concordia Chiajna riscă să cadă pe locul 3 după etapa a 7-a 

În urma egalului cu Unirea Slobozia, Concordia Chiajna a ajuns la 17 puncte după șapte etape, din cinci victorii și două egaluri. Pe următoarele două locuri, 2 și 3, se află Petrolul și FC Hermannstadt, cu 15, respectiv 14 puncte, dar acestea încă nu au evoluat în runda a 7-a.

Concordia Chiajna nu va termina etapa mai jos de locul 3.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 16 Sep. 2021, 20:52 Liga 2
Pe aceeași temă