FRF a modificat programul etapei a 11-a a Ligii 2. Trei jocuri se dispută în alte zile, unul nu se mai vede la TV

FRF a modificat programul etapei a 11-a a Ligii 2.** Trei jocuri se dispută în alte zile, unul nu se mai vede la TV

UPDATE – 29 septembrie: Publicat miercuri pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal, programul următoarelor două etape din campionatul Ligii 2 a fost anunțat eronat. Datele și orele meciurilor etapei a 10-a au rămas aceleași, unele oricum publicate degeaba de FRF, deoarece erau cunoscute încă de săptămâna trecută, însă în etapa a 11-a au survenit trei schimbări majore.

Astfel, meciul Dunărea Călărași –  FC Academica Clinceni nu va mai fi televizat și se va disputa sâmbătă, de la ora 11:00, nu duminică de la ora 12:30. Cât privește jocurile CSM Râmnicu Vâlcea – FC Brașov și UTA Bătrâna Doamnă – Juventus București, acestea au făcut schimb de program, prima se joacă acum duminică de la ora 14:45, iar a doua sâmbătă, de la ora 15:30.

Interesant este că oficialii de la UTA și Juventus știau încă de luni că au programat meciul sâmbătă, de la ora 15:30, însă numai cei de la federație nu știau acest lucru, având în vedere că au publicat ieri că jocul se dispută duminică de la ora 14:45.

Astăzi, FRF și-a motivat schimbarea programului la solicitarea postului de televiziune care are dreptul să trasmită meciuri din Liga 2.

Interesantă este și decizia RCS & RDS de a televiza un meci fără nicio miză și atracție cum este cel dintre ACS Berceni și Luceafărul Oradea, două echipe fără tradiție care sunt în partea de jos a clasamentului. În schimb, un meci foarte disputate precum Foresta – CS Mioveni este ignorat.

Noul program al etapei a 11-a poate fi observat mai jos.


 

Departamentul Competiții al Federației Române de Fotbal a anunțat astăzi, 28 septembrie, zilele și orele de disputare ale meciurilor din cadrul următoarelor două etape ale campionatului Liigi 2. Doar următoarele două etape, deși conducătorii cluburilor trimit în continuare săgeți către federali că nu-i informează din timp asupra programului meciurilor pe care urmează să le desfășoarele. Aceștia ar dori să își cunoască din timp datele de disputare a jocurilor pentru a-și putea face programări pentru transport, cazare și alte lucruri necesare pentru organizarea unui meci.

Ca urmare a solicitărilor primite la FRF pentru televizare, în etapa a 10-a vor fi transmise în direct trei meciuri, iar în runda a 11-a vor fi patru partide, așa cum s-a mai întâmplat o dată până acum în această ediție de campionat, în etapa a treia, atunci când am scris despre acest subiect, iar federalii au constatat că au transmis greșit informații despre pachetul cumpărat de RCS & RDS.

Iată programul următoarelor două etape ale Ligii 2:

Etapa 10

30 septembrie, ora 16:00
Juventus București – Unirea Tărlungeni
1 octombrie, ora 11:00
Metalul Reșița – Foresta Suceava
Șoimii Pâncota – ACS Berceni
Luceafărul Oradea – CS Balotești
CS Afumați – ASU Politehnica Timișoara
Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – UTA Bătrâna Doamnă
Olimpia Satu Mare – Dunărea Călărași

1 octombrie, ora 15:00
FC Academica Clinceni – Dacia Unirea Brăila – tv
2 octombrie, ora 15:00
FC Brașov – Chindia Târgoviște – tv
3 octombrie, ora 18:00
CS Mioveni – CSM Râmnicu Vâlcea – tv

Etapa 11

8 octombrie, ora 11:00
Unirea Tărlungeni – Olimpia Satu Mare
ASU Politehnica Timișoara – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe
CS Balotești – CS Afumați
Chindia Târgoviște – Șoimii Pâncota
Foresta Suceava – CS Mioveni
Dacia Unirea Brăila – Metalul Reșița
Dunărea Călărași – FC Academica Clinceni

8 octombrie, ora 13:00
ACS Berceni – Luceafărul Oradea – tv
8 octombrie, ora 15:30
UTA Bătrâna Doamnă – Juventus București – tv
9 octombrie, ora 14:45
CSM Râmnicu Vâlcea – FC Brașov – tv

Foto: Ciprian PETCUȚ

Pe aceeași temă