FRF a dat verdictul în cazul contestației făcute de Juventus în jocul cu UTA

Comisia de Disciplină și Etică a FRF a dat verdictul în privința contestației făcute de Juventus București înaintea meciului de la Arad, din weekend-ul trecut, cu UTA Bătrâna Doamnă. Conducătorii liderului Ligii 2 au pus la îndoială dreptul de joc al atacantului Marius Curtuiuș.

„În baza art. 26/2 din ROAF contestația clubului SC Juventus București se respinge ca neregulamentară (netaxată)”, e verdictul comisiei FRF la contestația făcută de Juventus, astfel că rezultatul meciului rămâne cel înregistrat pe teren, scor 1-0 pentru bucureșteni.

Iată ce spune „Articolul 26 – Procedura soluționării contestațiilor” la punctul 2: „Contestațiile soluționate de comisiile competente ale FRF/LPF/AJF și dovedite neîntemeiate, se resping ca nefondate, iar cele făcute contrar prevederilor acestui regulament (tardive, netaxate, nesusținute, nesemnate etc.), se resping, de asemenea, ca neregulamentare”.

Marius Curtuiuș fusese eliminat cu o etapă înainte, la Sfântu Gheorghe, dar a stat în Cupa României cu Becicherecu Mic.

Juventus s-a impus la Arad în fața UTA-ei cu 1-0, după autogolul lui Alexandru David din minutul 70. Marius Curtuiuș a evoluat pe toată durata partidei.

Altfel, jucătorul lui Juventus, Valentin Dima, eliminat pentru cumul de cartonașe galbene în minutul 90+7 al meciului cu UTA Bătrâna Doamnă, a primit o suspendare de o etapă și o amendă de 530 lei.

Pe aceeași temă