Unul dintre cei mai buni jucători ”under” ai Petrolului, atacat pe stradă de ”10-12 inși”! A ajuns la spital după bătaia primită. ”Era grup organizat. Să nu fi fost puși de cineva”

Marius ANGHEL 23 Feb. 2021, 16:29 Liga 2

Unul dintre tinerii de perspectivă ai clubului Petrolul, Mihai Constantinescu (18 ani), poate cel mai în formă jucător ”under” pe care echipa ploieșteană în are în lot în acest moment, a fost implicat, la finalul săptămânii trecute, într-un incident în care a fost agresat fizic, anunță ziare.com.

Mijlocașul originar din Ploiești a fost bătut de mai mulți inși pe care nu-i cunoștea, s-a ales cu arcada spartă și a ajuns la spital. Alături de el se afla și Mario Bratu (18 ani), alt jucător al Petrolului, însă acesta a fugit când bătaia a început.

Tatăl jucătorului Petrolului se gândește chiar că atacul asupra fiului său ar fi fost planificat.

Petrolistul Mihai Constantinescu, agresat pe stradă, la Ploiești. Ulterior a ajuns la spital

Potrivit sursei citate, Mihai Constantinescu a fost atacat în cartierul ”9 mai” din Ploiești, sâmbătă, 20 februarie. Acesta, alături de Mario Bratu și Cristian Lixandru, alți doi jucători ai clubului, se plimbau, în jurul orei 19:00, pe străzi, când au fost atacați de mai mulți inși.

Constantinescu a fost lovit cu pumnul în față, s-a ales cu arcada spartă și chiar el a anunțat incidentul la numărul de urgență 112. A fost transportat la spital, unde i s-au aplicat patru copci și a fost spitalizat.

Tată jucătorului: ”Bine că nu a fost mai grav, eu m-am gândit la ce e mai rău”

Tatăl jucătorului Petrolului, Gabriel Constantinescu, a povestit evenimentele prin care a trecut fiul său. Acesta nu exclude varianta ca Mihai să fi fost atacat intenționat, pentru a-i face rău.

”L-au atacat în spate la Profi, acolo în cartier, 10-12 inși. L-au luat pe nepregătite. I-au spart arcada. Nu i-au luat nimic din buzunar, cel puțin așa zice copilul.
Am înțeles că Poliția a reținut doi inși. Erau camere de luat vederi pe acolo. Bine că nu a fost mai grav, eu m-am gândit la ce e mai rău. I-au dat niște palme, după care a venit unul din spate și i-a dat un pumn și i-a spart arcada.
Am toate documentele. Copilul nu-i cunoaște, nu i-a mai văzut niciodată. Am înțeles că erau tineri, dar erau 10-12, era grup organizat. Să nu fie puși de cineva. Ceilalți colegi care erau cu el nu au luat bătaie deloc, numai el a luat. Ei au fugit. Acum se fac cercetări. Ori au fost trimiși de cineva, nu știu ce să zic. Bine că nu s-a întâmplat ceva mai grav. A fost un grup organizat. A fost treabă de jumătate de oră”, a spus, pentru ziare.com, Gabriel Constantinescu.

Mihai Constantinescu are 10 meciuri jucate pentru Petrolul în acest sezon de Liga 2

Mihai Alexandru Constantinescu a debutat pentru prima echipă a clubului Petrolul în sezonul trecut, 2019/2020, în meciul cu Farul, de la Constanța, desfășurat la data de 26 august 2019 și încheiat la egalitate, scor 0-0. În minutul 88 al jocului intra pe teren în locul lui Mario Bratu. A fost și singurul meci al său în acea ediție de campionat.

În acest sezon însă, 2020/2021, a prins 10 jocuri din cele 14 disputate de Petrolul în Liga 2, de patru ori fiind titular. A fot utilizat și în cele trei meciuri disputate de echipa ploieșteană în Cupa României, cu Metaloglobus, CSM Ceahlăul și Poli Iași.

Petrolul joacă astăzi, 23 februarie, de la ora 19:00, pe ”Ilie Oană”, cu Metaloglobus primul meci oficial din 2021 în campionatul Ligii 2. Partida de la Ploiești este ultima din etapa a 16-a, iar Petrolul și Metaloglobus sunt la egalitate de puncte în acest moment, ambele cu câte 21 de puncte, aflându-se pe locurile 9, respectiv 12.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Marius ANGHEL 23 Feb. 2021, 16:29 Liga 2
Pe aceeași temă