FOTO și VIDEO | Robert Neciu, accidentat grav în meciul cu Rapid și transportat cu ambulanța la spital. Primul diagnostic pentru titularul lui ”U” Cluj

Marius ANGHEL 20 Nov. 2020, 00:32 Liga 2

Pe lângă meciul cu Rapid (scor 0-1), ”U” Cluj a pierdut și un jucător cel puțin pentru partidele pe care le mai are de disputat în 2020. Robert Neciu (21 de ani) s-a accidentat grav în minutul 65 al jocului desfășurat la Buftea și e suspect de ruptură de menisc.

Robert Neciu a început partida cu Rapid în flancul stâng, ca mijlocaș, iar în minutul 65, la o fază în care s-a luptat pentru minge cu Amir Jorza, jucătorul Universității Cluj a căzut pe gazon și a urlat de durere. Echipa medicală a intervenit imediat, însă, dându-și seama că accidentarea este gravă, a făcut semne către ambulanță.

Robert Neciu, accidentat grav la meciul cu Rapid și transportat la spital

Ambulanța a pătruns pe gazon și după circa trei minute l-a luat pe Neciu și l-a dus, inițial, la marginea terenului, acolo unde s-a făcut o primă constatare a accidentării. Se crede că mijlocașul a suferit o ruptură de menisc. Ulterior, jucătorul a fost transportat către Spitalul Clinic de Urgență București

”Bănuim o ruptură de menisc, dar e un diagnostic pus în viteză, fără nicio certitudine în acest moment. E în drum spre spitalul Floreasca acum și probabil o să primim vești mai sigure de acolo. Până nu facem un RMN, eu zic să rămânem pozitivi, totuși”, a spus antrenorul Costel Enache la finalul meciului cu Rapid.

Neciu, titular în toate cele 11 meciuri jucate de ”U” Cluj în acest sezon de Liga 2

Robert Neciu a jucat, ca titular, în toate cele 11 partide desfășurate de ”U” Cluj în acest sezon de Liga 2. Jucătorul originar din Roșiorii de Vede poate evolua atât ca fundaș stânga, cât și ca mijlocaș stânga.

În sezonul trecut a jucat în 13 meciuri de Liga 1 pentru Chindia Târgoviște și în 3 de Liga 2 pentru ”U” Cluj. În cariera sa a mai evoluat și pentru Farul Constanța, unde a fost împrumutat de la Viitorul, cum se întâmplă și acum, la ”U” Cluj.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures)
Foto și video: Carmen Mandiș

Marius ANGHEL 20 Nov. 2020, 00:32 Liga 2
Pe aceeași temă