Fotbaliștii ieșeni, chemați la ordin de primar

26 Mar. 2012, 18:19 Liga 2
Fotbaliștii ieșeni,** chemați la ordin de primar

Nemulțumit de randamentul echipei în primele două etape din retur, primarul Iașiului, Gheorghe Nichita, i-a chemat la ordin pe jucătorii ieșeni. O parte din lotul lui Ionuț Popa au purtat o discuție cu primarul la Palatul Roznovanu, în urma căreia edilul șef al orașului a decis să-l păstreze în funcție pe antrenorul Ionuț Popa.

„Ieri am avut o discuție lungă cu antrenorul Ionuț Popa. Eu mi-am exprimat nemulțumirile vis-a-vis de el, el la rândul lui și-a exprimat nemulțumirea față de o parte din jucători și față de conducerea din trecut a clubului. Ieri eram decis să aduc alt antrenor, dar am așteptat să-i ascult mai întâi și pe jucători, să văd care este părerea lor despre ceea ce se întâmplă la echipă. O parte din jucători au venit la Primărie și am avut o discuție cu ei. Le-am spus că vreau să schimb antrenorul și le-am cerut părerea, iar ei au spus că nu este treaba lor să decidă acest lucru. O parte din ei au spus că trebuie menținut Ionuț Popa în funcție și că obiectivul este realizabil în continuare. Atunci am decis să-l menținem în funcție pe Ionuț Popa, întrucât și jucătorii doresc acest lucru și vor continuitate”, a spus primarul Gheorghe Nichita.

Edilul-șef al Iașiului a precizat că Ionuț Popa va fi schimbat din funcție în momentul în care nu vor mai fi șanse de promovare. „În momentul în care șansele la promovare se irosesc, în secunda doi ne repliem, reducem fondul de salarii și stabilim calea ce trebuie urmată”, a mai spus Nichita, care a întărit că obiectivul clubului este promovarea în Liga I: „Obiectivul este promovarea, fără discuție. De asta investim în echipă, de asta am creat condiții, de asta l-am adus pe Florin Prunea președinte, pentru a duce echipa în prima ligă”.

Articol scris de Narcis Pohoață
Foto: Eduard Blaga

26 Mar. 2012, 18:19 Liga 2
Pe aceeași temă