Fotbaliștii botoșăneni, față în față cu suporterii

06 Dec. 2008, 17:05 Liga 2
Fotbaliștii botoșăneni, față în față cu suporterii

Păstrând tradiția, și în acest an, la final de retur reprezentativa județului a întâlnit formatia suporterilor botoșăneni. Astăzi de la orele 11 în sala Liceului cu Program Sportiv Botoșani roș-alb-albaștrii au reușit să învingă spre final reprezentativa ultrașilor.

Pentru FC Botoșani au evoluat Alin Bejan, Alin Bordeanu, Florin Acsinte, Alex Ciornei, Marius Ștefoi, Alex Ghiviziu, Ovidiu Cherecheș și Ibrahim Kano. Aceștia au primit o replică serioasă din partea suporterilor, montaț să scoată un rezultat mare.

Suporterii echipei au început în trombă și s-au distanțat în prima repriză la două goluri diferență, dar pe finalul partidei fotbaliștii de la FC Botoșani au preluat inițitiva și nou revenitul Ibrahim Kano a marcat golul victoriei când mai erau 2 minute.

 

La final cele două echipe au realizat o poză de grup și jucătorii echipei botoșănene au împărțit materiale promoționale. Aceasta se pare că a fost ultima acțiune menită să înbunătățească imaginea clubului. Cu ultimele disponibilizări de la FC Botoșani și Noni Zaharia, directorul de marketing va părăsi clubul în această săptămână.

Articol scris de : Răzvan Sauciuc

06 Dec. 2008, 17:05 Liga 2
Pe aceeași temă