Foresta se îndreaptă cu pași mici, dar siguri către desființare. Jucătorii fug de la echipa suceveană

Marius ANGHEL 25 May. 2017, 20:12 Liga 2
Foresta se îndreaptă cu pași mici, dar siguri către desființare.** Jucătorii fug de la echipa suceveană

Au mai rămas de jucat două etape din ediția de campionat 2016-2017 a Ligii secunde, iar Foresta continuă să-și ducă traiul de pe o zi pe alta. Convinși din ce în ce mai mult că soluțiile pentru rezolvarea situației financiare sunt tot mai puține odată cu trecerea timpului, fotbaliștii Forestei au început rând pe rând să părăsească corabia aflată în derivă.

Primul care a intuit dezastrul ce avea să vină pare a fi Daniel Bălan, care s-a refugiat încă de la începutul lunii martie la Bucovina Rădăuți. L-a urmat celălalt căpitan al echipei, Dorin Semeghin, care a rupt orice contact cu gruparea suceveană în urmă cu trei săptămâni, nemulțumit fiind că nu a mai fost plătit.

Aceste exemple au fost urmate rând pe rând și de Alin Mutu, Daniel Lung, Dudu Drugă, Bogdan Rusu ori Ionuț Mihălăchioaie, astfel încât s-a ajuns în situația ca gruparea suceveană să deplaseze la ultimul meci de campionat, cu Juventus București, doar 13 jucători, nu mai puțin de șase dintre aceștia fiind juniori. În aceste condiții este greu de prevăzut ce formulă de echipă vor alinia antrenorii Bogdan Tudoreanu și Marius Lup la următoarea partidă de campionat cu Olimpia Satu Mare, programată să se dispute duminică, cu începere de la ora 11:00, pe stadionul Areni, în condițiile în care Toma Niga și Lucian Dumitriu sunt accidentați, iar italianul Masella suspendat.

Pe fondul acestui tablou sumbru, oficialii clubului fac eforturi ca echipa să poată încheia sezonul, însă este greu de prevăzut ce se va întâmpla mai departe. Neachitate de luni bune, datoriile și penalitățile către Finanțe cresc continuu, iar din urmă sunt așteptate să mai vină și alte debite rezultate din memoriile pe care antrenorii și jucătorii le vor depune la Comisia Națională de Soluționare a Litigiilor, lista fiind deschisă de foștii tehnicieni Cristi Popovici și Marius Gireadă, care au primit deja câștig de cauză.

Realist judecând, numai o minune o mai poate salva în acest moment pe Foresta de la desființare.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 25 May. 2017, 20:12 Liga 2
Pe aceeași temă