Florin Stîngă a bifat prima victorie cu Viitorul Pandurii. Învinsa, Dinamo: ”Am format un grup unit la Târgu Jiu”. Cum i-a catalogat pe ”câini”

Răzvan STÎNGĂ 20 Aug. 2022, 21:24 Liga 2

Viitorul Pandurii a strâns primele puncte în acest sezon de Liga 2. În etapa a 3-a, gorjenii au trecut cu 2-0 de Dinamo, prin reușitele lui Claudiu Dragu, minutul 56, și Alexandru Micle, minutul 85.

Elevii lui Florin Stîngă au urcat câteva locuri în clasament, aproape de mijlocul ierarhiei, de locul 10.

Viitorul Pandurii a trecut de Dinamo, Florin Stîngă e mulțumit

Formația din Târgu Jiu nu a făcut cele mai bune 45 de minute, dar partea a doua a arătat mult mai bine și nu doar pentru că a marcat de două ori. Gazdele au reușit să pună presiune constant pe Dinamo. Prima repriză nu a fost prea bună pentru Viitorul Pandurii, ”câinii” lui Ovidiu Burcă fiind mai prezenți în meci, însă strategia gândită de Florin Stîngă a dat roade.

Antrenorul lui Dinamo a fost surprins de faptul că Ovidiu Burcă a început duelul cu doi dintre jucătorii veniți recent la echipă, Lamine Ghezali și Quentin Bena, din primul minut.

Florin Stîngă, după Viitorul Pandurii – Dinamo 2-0: ”Am reușit să formăm un grup unit la Târgu Jiu”

Antrenorul gorjenilor a apreciat și faptul că din tribune s-a auzit ”hai, hai, Pandurii!”, considerând acum echipa pe care o pregătește este văzută drept urmașa echipei Pandurii Târgu Jiu, echipă care nu s-a înscris în Liga 3 și n-are loc nici în Liga 4, nici în Liga 5.

Am făcut o mutare în minutul 30, a venit pauza, ne-am organizat mai bine și cred că tot ce am arătat azi pe teren a fost bine. Pentru fiecare jucător e rău să fie schimbat în minutul 30, dar Paul e un băiat de caracter, un băiat la care țin mult și tot timpul când îl bag pe teren își face datoria.

Am reușit să formăm un grup foarte unit la Târgu Jiu. Cea mai mare bucurie a mea e că după mult timp suporterii au început să țipe «hai, hai Pandurii!», ceea ce nu s-a mai auzit de mult timp și asta mă face să am încredere în continuare.

Din punctul meu de vedere, jocul lui Dinamo a fost unul bun. Jucătorii străini care au venit au adus calitate echipei, s-a și văzut, am rămas surprins. Să vină doi jucători și să-i bagi titulari după două zile, dar Dinamo dă tot ce poate.

(N.r. – Despre faptul că în ultimele minute le-a făcut semn fanilor să susțină echipa mai intens) Am simțit că jucătorii au nevoie de încurajări, trăiesc alături de ei fiecare moment, și la antrenamente, și la jocuri, și vreau să simtă că sunt susținuți.

(N.r. – A fost schimbat Dragu pentru a fi aplaudat de fani?) Am schimbat marcatorul din rațiuni tactice, nu din alte motive. Nu fac niciodată așa ceva în timpul unui meci, decât dacă aveam trei, patru-zero. Altfel, nu! Tot ce fac gândesc tactic, nu gândesc sub impact emoțional”, a spus Florin Stîngă la microfonul DigiSport.

  • Viitorul Pandurii, cu Dinamo: Opric – Răsdan, Ad. Stoian, Rogac, Băican – Al. Dulca (Vulpe 84′), Țegle, Banu (Chelariu 35′), Vl. Toma (Micle 69′) – Dragu (cpt.)(Core 84′), Dodoi (P. Mitrică 69′);
    Rezerve neutilizate: Geantă – Misarăș, Vespe, Geană;

Viitorul Pandurii, meci cu Unirea Constanța în etapa a 4-a

Viitorul Pandurii are următorul meci pe teren străin, cu Unirea Constanța. Dinamo, care are 3 puncte după trei etape de Liga 2, va evolua pe teren propriu, în compania formației Unirea Dej în runda a 4-a.

Foto: Justinel Stăvaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-nu-se-regaseste-si-mai-pierde-un-meci-motivele-invocate-de-ovidiu-burca-dupa-infrangerea-cu-viitorul-pandurii-si-vestea-care-i-ingrijoreaza-pe-fani-vor-veni-specialisti-care-vor-spun-19241821

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-cs-comunal-selimbar-incepe-la-ora-1800-viitorul-pandurii-dinamo-are-startul-de-la-ora-1845-19241647

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-3-zi-plina-cu-meciuri-in-esalonul-secund-doua-dintre-cele-patru-formatii-cu-punctaj-maxim-intra-la-joc-de-la-ora-1100-19241517

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-aproape-de-o-mare-surpriza-la-buftea-cu-concordia-chiajna-cosmin-stan-am-fi-meritat-sa-castigam-am-facut-o-propaganda-buna-fotbalului-19241686

https://liga2.prosport.ro/seria-1/acasa-ca-in-deplasare-jucatorii-echipei-gloria-buzau-injurati-de-fani-in-meciul-cu-csm-slatina-cristi-pustai-nu-simtim-sustinerea-lor-sunt-oameni-care-injura-din-minutul-zero-19241714

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-viciere-de-rezultat-decizii-controversate-luate-de-arbitrul-catalin-busi-in-unirea-dej-poli-iasi-penalty-dupa-o-simulare-de-amatori-si-un-rosu-contestat-cum-au-reactionat-antrenor-19241640

Răzvan STÎNGĂ 20 Aug. 2022, 21:24 Liga 2
Pe aceeași temă