Florin Prunea și-a depus candidatura pentru un loc în Comitetul Executiv al FRF

Marius ANGHEL 31 Jul. 2013, 16:35 Liga 2
Florin Prunea** și-a depus candidatura pentru un loc în Comitetul Executiv al FRF

Președintele executiv al CSMS iași, Florin Prunea, și-a depus astăzi candidatura pentru funcția de membru în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal. Prunea speră astfel să reprezinte cluburile din liga secundă prin ocuparea locului lăsat liber de președintele lui FC Botoșani, Cornel Șfaițer, după promovarea echipei moldovene în prima ligă.

„Astăzi (n.r. miercuri) mi-am depus dosarul de candidatură pentru funcția de membru în Comitetul Executiv al FRF, ca reprezentant al ligii a doua. Trebuie să fie cineva în acest for al federației care să aibă un cuvânt de spus și să facă ceva pentru echipele din liga a doua. De asemenea, cel care reprezintă liga secundă în Comitetul Executiv trebuie să fie garantul respectării legilor și regulamentelor fotbalistice și trebuie să ajute și individual cluburile pe care le reprezintă”, a declarat Florin Prunea.

Președintele ieșenilor spune că în momentul de față încă nu se cunoaște sistemul competițional al ligii secunde. „Nu e în regulă ce se întâmplă în liga a doua, trebuie schimbat ceva. Nu știm câte serii sunt, câte echipe sunt, nu știm sistemul competițional. Sper ca echipele din liga a doua să înțeleagă acest lucru și să mă susțină în acest demers al meu”, a completat Florin Prunea.

Altfel, oficialul din Copou a precizat că finlandezul de origine română Tomi Petrescu va sosi în cursul nopții de miercuri spre joi la Iași. Conforam președintelui Prunea, Petrescu va semna cu CSMS Iași un contract pe o perioadă de minim un sezon, cu opțiuni de prelungire pentru încă două.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 31 Jul. 2013, 16:35 Liga 2
Pe aceeași temă