Florin Prunea nu înțelege cum de Vlad Iacob face voluntariat la Dinamo: ”Du-te, tată, la Crucea Roșie, du-te frumos!” Fostul internațional vede ”război” după ultimele declarații ale ”specialului” | VIDEO

George CONSTANTIN 10 Jan. 2023, 12:18 Liga 2

Fost conducător la mai multe cluburi din fotbalul românesc, inclusiv la Dinamo, Florin Prunea a vorbit despre situația administratorului special al echipei din ”Ștefan cel Mare”, Vlad Iacob, care a spus că munca sa la fosta prim-divizionară este una de voluntar.

Iacob a anunțat, recent, că nu este remunerat pentru activitatea sa de la Dinamo, iar situația lui l-a deranjat pe fostul internațional Florin Prunea.

Florin Prunea, despre voluntariatul lui Vlad Iacob la Dinamo

Invitat la ProSport LIVE, acesta a vorbit despre administratorul special și a spus că la un club ca Dinamo nu ar trebui să lucreze nimeni fără a avea salariu.

Cu toate că la formația din ”Ștefan cel Mare” se practică voluntariatul în această perioadă grea (de la scouteri, la responsabili cu comunicarea și până la administratorul special), fostul portar nu este de acord cu această situație.

”Am urmărit acest «război» și i-am spus lui Răzvan Zăvăleanu: «Băi, grijă mare pe cine puneți acolo, trebuie să pui oameni care se pricep la fotbal, nu tot felul de aventurieri din ăștia voluntari». Eu, în fotbal, nu am mai auzit până acum de voluntariat. Du-te, tată, la Crucea Roșie, du-te frumos, că ai unde să faci voluntariat dacă vrei, dar nu la Dinamo București.

(n.r. – Dar de ce nu crezi asta?) Văd războiul ăsta care a izbucnit, de fapt, a fost declanșat de specialul Vlad Iacob. Văd război! L-am văzut pe Vaișcovici la televizor, omul are dreptate, păi de asta are nevoie Dinamo acum? Dinamo este cu un picior în groapă și are nevoie de o luptă pentru putere, asta are nevoie? Am înțeles că l-au pus pe băiatul ăsta (n.r. – Vlad Iacob) pentru că aduce sponsori. Acum văd în presă că Dinamo este cu un picior în groapă și că nu are sponsori. De ce l-ați mai adus?

Să pună oameni profesioniști, pentru că Dinamo este un brand. În loc să strângă rândurile, pentru că dacă planul de reorganizare nu trece, s-a terminat, se vor spăla pe mâini și vor da din nou vina pe Șerdean, îți spun eu. Ce vină are el? Cei care au retrogradat Dinamo sunt de vină, nu Șerdean, Țălnar – Florin Prunea”, a declarat Florin Prunea, la ProSport LIVE.

La finalul săptămânii trecute, Vlad Iacob a avut o intervenție la Radio Dinamo1948, în care a dorit să prezinte public ”un bilanț al activității după prima parte a sezonului” și să prezinte unele ”aspecte absolut esențiale pentru club în aceste momente”.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vlad-iacob-lamureste-divergentele-cu-razvan-zavaleanu-si-anunta-ce-poate-salva-dinamo-poate-sa-treaca-si-va-trece-termenul-limita-6-februarie-video-19257496

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-si-a-anuntat-cei-noua-adversari-din-meciurile-amicale-patriche-si-nelut-rosu-au-sperante-ca-situatie-financiara-a-echipei-se-va-imbunatati-jucatorii-prezenti-la-vizita-medicala-19257408

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-vlad-iacob-apel-disperat-catre-suporterii-cainilor-rosii-daca-dinamo-nu-achita-niste-datorii-esentiale-nu-va-obtine-licenta-pentru-liga-1-sau-nici-macar-pentru-lig-19257362

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-poate-ramane-fara-cativa-jucatori-19257352

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-a-renovat-baza-de-la-saftica-19257230

George CONSTANTIN 10 Jan. 2023, 12:18 Liga 2
Pe aceeași temă