EXCLUSIV | Florin Matache, încă sub contract cu Turris Oltul! Are restanțe salariale și înțelegerea nu s-a încheiat: ”Am clauză de reziliere, dar las de la mine”. Ce i-a transmis conducerea

Răzvan STÎNGĂ 20 Nov. 2020, 14:43 Liga 2
EXCLUSIV | Florin Matache, încă sub contract cu Turris Oltul! Are restanțe salariale și înțelegerea nu s-a încheiat: ”Am clauză de reziliere, dar las de la mine”. Ce i-a transmis conducerea

Florin Matache (38 de ani) este încă sub contract cu Turris Oltul. Chiar dacă s-a zvonit că a plecat de la echipă odată cu Erik Lincar, se pare că antrenorul cu portarii nu și-a rezolvat situația. Liga2.ro a aflat de acest aspect și a luat legătura cu fostul portar de la Dinamo.

Florin Matache are două luni de salarii restante 

Florin Matache a confirmat că înțelegerea nu a fost reziliată, el mai fiind încă legat de formația din Turnu Măgurele. A primit informații de la cei din conducere că săptămâna următoare se va ajunge la un consens pentru rezilierea contractuală. Chiar dacă are o clauză clară în ceea ce privește o eventuală plecare înainte de termen, Matache vrea să renunțe la ea.

Turris Oltul nu a rezolvat problema pentru că mai are să-i plătească două luni restante. Matache pare dispus să plece dacă își primește salariile pentru lunile septembrie și octombrie, bani pe care i-a muncit și care potrivit contractului trebuie să-i fie plătiți.

Florin Matache: ”Dacă a fost vreun conflict cu Erik Lincar, sper să nu se răsfrângă asupra mea” 

Antrenorul cu portarii nu vrea ca, în cazul în care a fost o relație tensionată între conducere și fostul antrenor principal Erik Lincar, până să îi fie anunțată plecarea, aceasta să se răsfrângă asupra situației sale.

Încă nu am reziliat cu Turris, nu am găsit înțelegere din partea conducerii. Silviu Bogdan mi-a spus să merg acasă și săptămâna viitoare vor comunica ce decizie vor lua în privința mea, cu toate că eu am o clauză de reziliere clară. Nici nu am făcut chestia asta, am lăsat de la mine, măcar să îmi plătească lunile septembrie și octombrie pe care le-am muncit pentru echipă.

Sper să se termine cu bine această colaborare pe care am avut-o, iar dacă a fost vreun conflict cu Erik Lincar, să nu se răsfrângă asupra mea, mai ales că s-a anunțat un înlocuitor pentru postul meu. Am muncit acolo, m-am atașat de băieți și cât am muncit, am muncit cu zâmbetul pe buze”, a declarat Florin Matache pentru Liga2.ro.

Turris Oltul, echipă model cu doi antrenori cu portarii. N-a rezolvat situația lui Florin Matache, dar l-a ”semnat” pe Răzvan Stanca 

Eugen Trică își formează stafful tehnic după ce a fost numit antrenor principal la Turris Oltul. Alături de el, la echipa din Turnu Măgurele au ajuns și Răzvan Stanca și Laurențiu Diniță, care vor ocupa funcțiile de antrenor cu portarii, respectiv antrenor secund. Liga2.ro a scris încă din urmă cu câteva zile despre venirile celor doi, dar Turris Oltul a făcut anunțul abia ulterior.

Laurențiu Diniță a fost ultima dată antrenor principal la CSM Alexandria, în Liga 3, dar a pregătit și o echipă din Liga 2 din aceeași poziție, pe Concordia Chiajna. Trică și Diniță au colaborat în aceleași posturi ca la Turris Oltul și acum două sezoane de Liga 2, la Sportul Snagov.

Răzvan Stanca a fost adus pentru înlocuirea lui Florin Matache, dar se pare că numirea a fost făcută, culmea, înainte ca situația ultimului să fie rezolvată.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-trica-a-facut-primul-transfer-dupa-numirea-la-turris-oltul-a-adus-un-fundas-de-22-de-ani-19158347

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/programul-meciurilor-16-imilor-cupei-romaniei-scm-gloria-buzau-joaca-in-incheiere-cu-fcsb-u-cluj-farul-dunarea-calarasi-si-concordia-printre-echipele-netelevizate-19158369

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-trica-si-a-completat-stafful-de-la-turris-oltul-cu-doua-nume-importate-laurentiu-dinita-si-razvan-stanca-prezentati-oficial-19157421

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 20 Nov. 2020, 14:43 Liga 2
Pe aceeași temă