Florian Haită, decisiv pentru ”U” Cluj cu FC Brașov: ”Trebuie să fim puțin mai atenți în fața porții, să tranșăm meciul mai repede.” Ce spune despre jocul cu Steaua

Marius ANGHEL 08 Nov. 2021, 21:08 Liga 2

Florian Haită (21 de ani) a fost omul meciului ”U” Cluj – FC Brașov 1-0, din etapa a 13-a a Ligii 2, nu numai pentru că a marcat golul decisiv al partidei, ci și pentru că a fost ”argintul viu” în echipa lui Erik Lincar, a avut mai multe ocazii, a destabilizat echipa adversă și i-a pus în situații bune de a marca și pe coechipierii săi.

După jocul de pe Cluj Arena, mijlocașul bucureștean a remarcat jocul defensiv al Brașovului, cât și faptul că ”U” a suferit în atac.

”A fost un meci dificil, cu o echipă care se închide foarte mult, pe tot parcursul jocului au stat în defensivă, au încercat să ne blocheze, dar ne bucurăm că am reușit să deblocăm tabela, să marcăm și să luăm cele trei puncte.

Puteam să marcăm mai repede. Trebuie să fim puțin mai atenți în fața porții, să tranșăm meciul mai repede. Sunt bucuros că am reușit să înscrie într-un final și am luat cele trei puncte”, a fost concluzia lui Haită după jocul cu FC Brașov.

Haită vrea victoria și cu Steaua

Jucătorul împrumutat de la Farul are 12 meciuri din 13 jucate pentru ”U” Cluj în acest sezon de Liga 2, zece începute ca titular și a înscris trei goluri, cu Ripensia (3-0), CS Comunal Șelimbăr (2-4) și FC Brașov (1-0).

Haită este la a doua reușită consecutivă și în următorul meci își dorește o victorie în Ghencea, cu Steaua.

”Avem două zile libere, mergem să ne odihnim și apoi ne pregătim pentru meciul cu Steaua. Este un meci care pe care, cu o echipă bună și noi suntem foarte buni, vrem să demonstrăm și să luăm cele trei puncte”, a mai spus mijlocașul care a mai evoluat în Liga 2 la Turris Oltul Turnu Măgurele, iar în Liga 1 are 8 meciuri la Viitorul, actualul Farul.

”U” Cluj are 30 de puncte din 13 meciuri

”U” Cluj este invincibilă pe teren propriu în acest sezon, fie că a evoluat acasă pe Cluj Arena, la Sânmartin sau la Bistrița. În șapte meciuri a obținut tot atâtea victorii și are un golaveraj cu 13 goluri marcate și două primite.

Cu 30 de puncte acumulate în 13 etape, ”U” Cluj a revenit pe locul 2 în Liga 2, cel puțin până mâine, când poate fi devansată la golaveraj de Concordia, dacă învinge Astra la o diferență de cel puțin două goluri. Liderul Petrolul e în fața clujenilor cu șase puncte.

Peste două săptămâni, când e programată etapa a 14-a, ”U” Cluj joacă în deplasare la Steaua, meciul nefiind încă programat cu exactitate.

CLASAMENTUL Ligii 2 și al golgheterilor și rezultatele înregistrate în etapa a 13-a

Foto: Flaviu Buboi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/haita-readuce-u-cluj-pe-locul-2-fc-brasov-o-incaseaza-si-pe-cluj-arena-si-a-ramas-pentru-urmatoarele-meciuri-fara-antrenorul-santa-si-portarul-mutu-19209358

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-fc-brasov-se-joaca-de-la-ora-1730-echipa-lui-erik-lincar-revine-pe-cluj-arena-cea-a-lui-santa-spera-la-puncte-dupa-cinci-etape-de-seceta-19209280

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-13-cinci-meciuri-incep-de-la-ora-1100-alte-trei-partide-au-loc-tot-astazi-19208751

Marius ANGHEL 08 Nov. 2021, 21:08 Liga 2
Pe aceeași temă