Flavius Stoican știe cum îi poate provoca echipei ”FC U” Craiova prima înfrângere în Liga 2. Chiar înainte de startul sezonului a fost aproape să semneze cu echipa lui Mititelu

Mircea OGLINDOIU 18 Sep. 2020, 11:10 Liga 2
Flavius Stoican știe cum îi poate provoca echipei ”FC U” Craiova prima înfrângere în Liga 2. Chiar înainte de startul sezonului a fost aproape să semneze cu echipa lui Mititelu

Cu moralul ridicat după cele două victorii consecutive, scor 2-1 cu CSM Slatina și 4-3, în deplasare, cu Fotbal Comuna Recea, Viitorul Pandurii privește cu încredere jocul cu ”FC U” Craiova, programat duminică, de la ora 12:30, la Târgu Jiu.

Flavius Stoican, antrenorul echipei gorjene, crede că poate provoca adversarilor prima înfrângere din actuala stagiune, dacă va fi inspirat în alcătuirea formulei de start. ”O victorie ar însemna foarte mult pentru echipă din punct de vedere al moralului, am știi la ce nivel suntem, dar și atunci trebuie să fim realiști, pentru că avem multe de pus la punct, mult de muncă. Jucătorii își doresc foarte mult să crească de la meci la meci, de la zi la zi, și îmi dă speranțe lucrul acesta că suntem pe un drum bun. Toți băieții sunt apți și dornici, acum trebuie să fiu eu inspirat în alegerea primului 11”, a declarat Stoican, conform gorjeanul.ro.

Flavius Stoica: ”Pleacă favoriți, dar vor avea un meci greu”

Totuși, tehnicianul gorjenilor admite că U Craiova 1948 SA are prima șansă, dar mizează pe dăruirea elevilor săi.

”Este un meci destul de dificil, pentru că Liga 2 este foarte apropiată valoric. Nu este nimeni dinainte câștigător. În timpul jocului, sunt multe momente în care putem să echilibrăm balanța, pentru că am în componență jucătorii care au calitate și vor să demonstreze că nu sunt cu nimic mai prejos decât adversarii. În fotbal, nu mi-e teamă de nimic, încerc să scot maximum din fiecare meci. Știu ce poate fiecare jucător pe care îl antrenez, știu cum se dăruiesc băieții la antrenamente și în timpul jocului. Vom trata meciul foarte serios, chiar dacă ei pleacă favoriți. Cred eu că o să aibă un meci greu contra noastră”, a precizat Stoican.

După 3 etape, echipa sa se află pe locul 7 în Liga 2, cu 6 puncte, în timp ce ”FC U” Craiova este pe poziția secundă, cu 7 puncte.

Flavius Stoican a fost aproape să semneze cu ”FC U” Craiova în această vară

Luna trecută, în timp ce se afla deja în tratative cu Viitorul Pandurii, Flavius Stoican a fost contactat și de ”FC U” Craiova, care tocmai ce se despărțise, surprinzător, de Eugen Trică. Patronul Adrian Mititelu l-a preferat în cele din urmă pe Nicolo Napoli, astfel că Stoican a acceptat ulterior propunerea clubului controlat de Nicolae Sarcină, după ce, inițial, îl refuzase pentru a semna cu Craiova.

Practic, ambii antrenori au fost instalați pe banca tehnică, Stoican la Viitorul Pandurii, respectiv Napoli la ”FC U” Craiova, cu doar câteva zile înainte de startul sezonului.

Mircea OGLINDOIU 18 Sep. 2020, 11:10 Liga 2
Pe aceeași temă