Flavius Stoican nu concepe alt rezultat decât victoria în partida cu Concordia Chiajna. Reacția antrenorului de la Viitorul Pandurii înaintea meciului din etapa a 14-a

Răzvan STÎNGĂ 24 Nov. 2020, 18:44 Liga 2
Flavius Stoican nu concepe alt rezultat decât victoria în partida cu Concordia Chiajna. Reacția antrenorului de la Viitorul Pandurii înaintea meciului din etapa a 14-a

Viitorul Pandurii a obținut rezultate pozitive în ultimele trei meciuri din Liga 2, cu ajutorul cărora a ajuns în primele șase echipe în clasament. În etapa a 14-a, gorjenii vor evolua pe teren propriu cu Concordia Chiajna, iar antrenorul Flavius Stoican vrea neapărat cele trei puncte.

Viitorul Pandurii mai are programate două meciuri în acest an în campionat, iar Stoican își dorește obținerea celor șase puncte. Antrenorul i-a motivat pe fotbaliști și le-a transmis că trebuie să joace partidele ca pe două finale și să le câștige neapărat.

Flavius Stoican: ”Concordia Chiajna are o echipă cu jucători cu nume” 

Principalul minus pe care l-a sesizat Flavius Stoican înaintea confruntării cu Concordia Chiajna ține de partea fizică. Până la ora de start a meciului, miercuri de la ora 14:00, acesta speră ca jucătorii să fie la cel mai bun nivel în această privință.

Mai avem două meciuri de campionat. Două meciuri, două finale pentru noi. Primul e cel mai important, cel cu Concordia Chiajna. Îmi doresc să avem o evoluție bună, iar dacă o să jucăm bine, o să fim agresivi, să facem tot ce încercăm mereu la antrenamente, trasee, cu multă muncă, sigur o să avem o evoluție bună.

În primul rând, vreau ca jucătorii să își revină din punct de veder fizic și să trateze acest meci foarte serios. Nu tratăm că noi suntem pe nu știu ce loc și ei sunt în spate. Concordia Chiajna are o echipă cu jucători cu nume”, a spus Flavius Stoican, citat de Radio Accent.

În precedentele trei meciuri din Liga 2, gorjenii au adunat șapte puncte, din două victorii (2-1 cu Metaloglobus și 4-3 cu Pandurii) și un rezultat de egalitate (0-0 cu Turris Oltul). Remiza a fost înregistrată chiar în partida precedentă.

Viitorul Pandurii prinde la golaveraj locul 6 

Viitorul Pandurii e pe locul 6 în Liga 2, după ce a acumulat 20 de puncte în 12 meciuri. Înaintea startului etapei a 14-a, diferența de liderul U Craiova 1948 SA este de patru puncte, iar față de locul 7, primul care nu asigură prezența în play-off, Farul, este făcută de golaveraj. Concordia Chiajna este în partea inferioară a clasamentului, pe 18, cu 12 puncte în 13 meciuri.

Viitorul Pandurii va mai juca în acest an în Liga 2, pe lângă meciul de miercuri cu ilfovenii, cu CS Mioveni în deplasare. Între cele două dueluri din campionat, e programată partida din 16-imile Cupei României, cu Campionii FC Argeș, de la Târgu Jiu.

Foto: Andi Popescu și Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/si-batuti-si-cu-banii-luati-pandurii-a-primit-amenzi-in-valoare-de-aproape-13-000-lei-cat-si-suspendari-dupa-incidentele-de-la-finalul-derby-ului-local-cu-viitorul-pandurii-pierdut-in-prelungiri-19159267

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-viseaza-la-play-off-dupa-remiza-cu-turris-oltul-flavius-stoican-daca-rezultatele-si-jocul-nostru-ne-propulseaza-luptam-pana-la-capat-antrenorul-a-transmis-entuz-19159201

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-14-a-a-ligii-2-incepe-cu-derby-ul-de-clasament-fc-u-craiova-metaloglobus-jocul-care-poate-schimba-prima-clasata-incepe-la-ora-1700-19159272

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 24 Nov. 2020, 18:44 Liga 2
Pe aceeași temă