Flavius Stoican mai are nevoie de timp pentru a-și impune stilul la noua sa echipă, Viitorul Pandurii: ”Abia ne-am cunoscut. Mai trebuie să treacă o perioadă”

Mircea OGLINDOIU 08 Sep. 2020, 12:10 Liga 2
Flavius Stoican mai are nevoie de timp pentru a-și impune stilul la noua sa echipă, Viitorul Pandurii: ”Abia ne-am cunoscut. Mai trebuie să treacă o perioadă”

După debutul cu stângul pe banca noii sale echipe Viitorul Pandurii Târgu Jiu, antrenorul Flavius Stoican așteptă, astăzi, primul succes, în partida cu nou-promovata în Liga 2 CSM Slatina.

În prima etapă, echipa gorjeană, preluată atunci de doar patru zile de Stoican, a fost învinsă, pe teren propriu, cu 3-1 de Rapid. Și CSM Slatina a pierdut, acasă, cu Dunărea Călărași, scor 0-1. Viitorul Pandurii joacă, însă, tot la Târgu Jiu, și meciul din runda secundă. Partida începe la ora 17:00 și va fi găzduită de stadionul Municipal din Târgu Jiu.

”Timpul nu este aliatul nostru, abia ne-am cunoscut și mai trebuie să treacă o perioadă ca să punem lucrurile la punct. Avem nevoie de multă muncă. Ceea ce este important este că am avut momente bune în meciul cu Rapid, chiar dacă am pierdut. Este o dezamăgire că am primit un gol pe fondul nostru de dominare, când atacam și am avut ocazii. Aș vrea la meciul cu Slatina să continuăm momentele bune, să fie cât mai multe și, de ce nu, să ne creăm ocazii și să jucăm un fotbal plăcut”, a declarat Flavius Stoican, conform gorjeanul.ro.

Stoican nu se mulțumește cu lotul actual

Noul antrenor de la Viitorul Pandurii susține că are nevoie de mai multe achiziții la echipă și îi atenționează pe actualii componenți că li se poate rezilia în orice moment contractul, dacă nu dau randament în sistemul pe care încearcă să-l implementeze la Târgu Jiu.

”Mai așteptăm transferuri, sunt atent la fiecare jucător în parte, inclusiv la cei pe care îi antrenez. Până la urmă, fotbalul este o selecție, viața este o selecție și nu trebuie să ne culcăm pe o ureche că avem contract. Vreau să-i văd că o să crească de la zi la zi, că sunt atenți la antrenamente, pentru că numai în felul acesta putem să facem lucrurile să funcționeze”, a mai spus Stoican, care i-a luat locul lui Victor Naicu, după ce acesta a condus echipa la antrenamente aproximativ două săptămâni.

Flavius Stoican: ”Toate meciurile sunt dificile și nu există o favorită la niciun meci”

Tehnicianul originar din Drobeta Turnu Severin și-a făcut o primă impresie și despre noul sezon din eșalonul secund. ”Am văzut, după prima etapă, că nu există favorite și în Liga a 2-a se poate întâmpla orice. De exemplu, Slobozia a bătut pe Turris, Rapidul s-a chinuit cu Pandurii, deci cine greșește mai puțin va câștiga. Au fost meciuri grele, pe muchie de cuțit, scoruri strânse, așa că toate meciurile sunt dificile și nu există o favorită la niciun meci”, a conchis Stoican.

Flavius Stoican a antrenat ultima data tot în Liga 2, pe Petrolul Ploiești, de care s-a depărțit în urmă cu 10 luni.

Într-un clasament intermediar, Viitorul Pandurii ocupă locul 17 din 21 în Liga 2, cu 0 puncte acumulate după un singur meci jucat, iar CSM Slatina se află în acceași situație, dar e un loc mai sus, pe 16, datorită unui golaveraj mai bun, 0-1 față de 1-3, cum au gorjenii.

Partida care începe la ora 17:00, pe stadionul Municipal din Târgu Jiu, între Viitorul Pandurii și CSM Slatina, va fi arbitrată de centralul Mircea Ardelean (Arad) și asistenții Casian Băla (Arad) și Cristian Daniel Ilinca (Craiova). Rezervă este Ionela Alin Peșu (Craiova), iar observatori au fost delegați Zaharia Ciev (Timișoara) și Dumitru Paraschiv (Drobeta Turnu Severin).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-vrea-sa-repete-prestatia-din-prima-etapa-cu-dunarea-calarasi-nu-insa-si-scorul-mihai-ianovschi-despre-partida-cu-viitorul-pandurii-daca-vom-juca-la-fel-vom-lua-puncte-19146906

https://liga2.prosport.ro/seria-1/goluri-multe-si-o-surpriza-in-primele-meciuri-ale-etapei-a-doua-din-liga-2-turris-oltul-a-comis-o-din-nou-dupa-ce-avea-2-0-si-om-in-plus-in-minutul-65-19146625

Mircea OGLINDOIU 08 Sep. 2020, 12:10 Liga 2
Pe aceeași temă