FK Miercurea Ciuc e pregătită să producă surpriza la Hunedoara. Robert Ilyeș, înaintea jocului cu Corvinul: ”Vrem toate punctele”

Andrei PASCU 18 Aug. 2023, 13:30 Liga 2
FK Miercurea Ciuc e pregătită să producă surpriza la Hunedoara. Robert Ilyeș, înaintea jocului cu Corvinul: ”Vrem toate punctele”

FK Miercurea Ciuc încearcă să lege victoriile în Liga 2, după ce în weekendul trecut a trecut cu 3-0 de Progresul Spartac pe teren propriu. În etapa a 3-a, va merge în deplasare, pentru duelul cu Corvinul Hunedoara, în fața căreia, pe hârtie, pornește cu șansa a doua.

În plus, cele două echipe vin după contexte diferite în Cupa României. FK Miercurea Ciuc a trecut doar cu 1-0 de AFC Odorheiu Secuiesc, iar Corvinul Hunedoara a învins cu 4-1 Jiul Petroșani.

FK Miercurea Ciuc vrea să dea lovitura pe terenul echipei Corvinul Hunedoara

Robert Ilyeș vrea toate punctele din partida de la Hunedoara, chiar dacă s-a declarat supărat pe cele întâmplate în jocul din Turul 3 al Cupei României și jucătorii săi trebuie să aibă cu totul altă atitudine dacă vor să mai treacă alte trei puncte în clasamentul de Liga 2.

În plus, FK Miercurea Ciuc are a doua deplasare la rând, pentru că duelul din Cupa României a avut loc la Odorheiu Secuiesc. În ciuda modului în care au început cele două echipe campionatul, antrenorul ciucanilor se așteaptă la un duel echilibrat.

Nu va fi un meci ușor, în mod sigur. Evoluăm împotriva unei echipe care încearcă să joace fotbal. Le-am analizat, împreună cu echipa, jocul în detaliu. Se vede că au viziune, că au un lot format din jucători de calitate, lotul lor fiind identic, în proporție de 80-90 la sută, cu cel din sezonul trecut. Au relații bune de joc, bine legate. Au și un antrenor bun, astfel că trebuie să fim foarte atenți, deoarece jocul lor combinativ ne poate pune probleme.

Au doi-trei jucători care sunt rapizi în duelurile unu contra unu, mai ales pe flancuri, astfel că trebui să fim foarte concentrați pe toată durata partidei.

Reprezintă un dezavantaj pentru noi și faptul că, după trei zile, trebuie să jucăm iar. În acest caz, există și un factor dificil, meciul destul de complicat de la Odorheiu Secuiesc, meci care trebuie, înainte de toate, digerat”, a spus Robert Ilyeș înaintea partidei de la Hunedoara.

FK Miercurea Ciuc și Corvinul Hundoara, despărțite de un punct în Liga 2

După primele două etape trecute din noul sezon al Ligii 2, FK Miercurea Ciuc are 3 puncte acumulate, golaveraj 3-3 și ocupă locul 8. Tot trei puncte au și CSM Ceahlăul, Concordia Chiajna, CSM Alexandria și Unirea Dej.

Ciucanii au început sezonul cu un eșec, 0-3 cu Concordia Chiajna, după care au trecut de Progresul Spartac, 3-0. În etapa a 3-a de Liga 2, FK Miercurea Ciuc va juca, așadar, pe terenul formației Corvinul Hunedoara, prima partidă în deplasare din campionat.

Corvinul Hunedoara are 4 puncte și este pe locul 3 în Liga 2 după două etape, cu golaveraj 2-1, fiind la egalitate cu CSM Slatina, Gloria Buzău și Unirea Slobozia. În primele două runde a învins CSM Ceahlăul, scor 2-1, și a remizat cu CSC Dumbrăvița, scor 0-0.

https://www.youtube.com/watch?v=yAFE63K2G8k

Foto și video: FK Miercurea Ciuc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/interviu-manifest-cu-dragos-militaru-antrenor-demis-de-la-chindia-19280881

https://liga2.prosport.ro/liga-3/florin-croitoru-este-noul-antrenor-al-forestei-suceava-19280884

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/meciuri-si-rezultate-turul-3-cupa-romaniei-19280648

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-a-anuntat-despartirea-de-dragos-militaru-19280869

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fc-bihor-oradea-victorie-contra-sanatatea-cluj-2-0-19280860

Andrei PASCU 18 Aug. 2023, 13:30 Liga 2
Pe aceeași temă