FK Miercurea Ciuc revine în forță pe final de an! Victorie contra CSM Alexandria și play-off-ul e la un punct. Eugen Pîrvulescu: ”Un adevărat spectacol”

Răzvan STÎNGĂ 28 Oct. 2023, 16:39 Liga 2
FK Miercurea Ciuc revine în forță pe final de an! Victorie contra CSM Alexandria și play-off-ul e la un punct. Eugen Pîrvulescu: ”Un adevărat spectacol”

FK Miercurea Ciuc a legat a doua victorie la rând în Liga 2, dar nu a mai reușit să termine și jocul din etapa a 11-a fără gol primit, așa cum voia antrenorul Robert Ilyeș. Formația ciucană nu a avut meci ușor contra CSM Alexandria, în deplasare, dar s-a impus la limită.

FK Miercurea Ciuc a învins cu 2-1 nou-promovata, după ce la pauză conducea pe tabelă cu 1-0.

FK Miercurea Ciuc, 2-1 contra CSM Alexandria, în etapa 11 din Liga 2

FK Miercurea Ciuc se aștepta la un duel dificil, chiar dacă Alexandria este penultima clasată în Liga 2, cu numai 5 puncte în 11 partide. A deschis scorul în minutul 41, prin Ervin Bakos, însă CSM Alexandria a revenit pe tabelă cu o reușită din minutul 58.

A punctat Ciprian Perju pentru gazde, dar în final FK Miercurea Ciuc a reușit să își adjudece cele trei puncte în urma reușitei semnate de Richard Jelena, în minutul 76. La final, Eugen Pîrvulescu, managerul sportiv al clubului din Miercurea Ciuc, a declarat că este mulțumit de victorie, mai ales că, după aspectul jocului, scorul final a fost unul echitabil.

  • FK Miercurea Ciuc, contra CSM Alexandria: Gyenge – J. Nagy (Bloj 73’), Kelemen (cpt.), Apro, Gal-Andrezly, Csuros, Veres, Jebari (Magyari 86’), Bakos (A. Nistor 73’), Ronai (Balogh 65’), Makrai (Jelena 65’)
    Rezerve neutilizate: Karacsony – Csiszer, B. Pinter, B. Szabo

Eugen Pîrvulescu, după FK Miercurea Ciuc – CSM Alexandria: ”A fost un adevărat spectacol”

Au fost ocazii bune de ambele părți, după cum a punctat Eugen Pîrvulescu, însă, din punctul său de vedere, formația lui Robert Ilyeș a prestat un joc de calitate și chiar i-a felicitat pe fotbaliști și stafful tehnic.

A fost o victorie muncită, nu am avut un meci ușor, echipa gazdă are 5 puncte și a dat tot ce poate ca să câștige. Am făcut un joc bun, felicit jucătorii, felicit stafful, a fost un joc de bună calitate. Au avut ocazii și cei de la Alexandria, dar și noi. A fost un adevărat spectacol fotbalistic.

Am adus mulți jucători în vară, am transferat 10-12 jucători, nu am fost omogeni, dar cum trec etapele devenim tot mai omogeni și puternici. Ne bucurăm că marcăm, felicit toți jucătorii, au depus mult efort. A fost risipă de energie, dar plecăm cu toate cele trei puncte de aici.

Am fost echipa mai matură, am fost pragmatici, am fructificat oportunitățile. Zic că am făcut o partidă foarte bună, felicit jucătorii și stafful.

Suntem fericiți, sărbătorim, bem o bere, dar de mâine ne gândim la partida următoare, urmează partida cu Șelimbăr”, a spus Eugen Pîrvulescu la Sport Total FM.

FK Miercurea Ciuc, la mijlocul clasamentului de Liga 2

FK Miercurea Ciuc ocupă locul 10 în clasamentul de Liga 2, cu 16 puncte, iar CSM Alexandria, echipa pe care a întâlnit-o în runda aceasta, a 11-a, pe care a învins-o, este pe locul 19, cu 5 puncte. Harghitenii s-au aflat la al cincilea meci în deplasare în acest sezon, dar la prima victorie, după 0-2 cu Corvinul la Hunedoara, 1-1 cu Viitorul Pandurii la Târgu Jiu, 0-1 cu CS Tunari și 0-0 cu Metaloglobus.

Acum, FK Miercurea Ciuc va avea un meci în care pornește cu șansa a doua, cu CSC Șelimbăr, pe teren propriu. În runda din acest weekend, trupa pregătită de Claudiu Niculescu a trecut cu 1-0 de CSC Dumbrăvița, pe teren propriu.

E clar că vom avea o următoare partidă dificilă. Șelimbăr s-a cocoțat sus, este o echipă puternică, are un antrenor bun, un lot bun, ne așteaptă o partidă dificilă. Suntem pregătiți, însă, să dăm piept și cu ei”, a mai spus Pîrvulescu.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-are-patru-meciuri-fara-esec-dar-nu-a-legat-doua-victorii-19290329

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-remiza-cu-viitorul-pandurii-in-etapa-11-de-liga-2-0-0-19290330

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-11-liga-2-19290265

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-pierdut-derby-ul-de-clasament-cu-csc-selimbar-19290326

https://liga2.prosport.ro/seria-1/emanuel-nikpalj-a-semnat-cu-viitorul-pandurii-19290268

Răzvan STÎNGĂ 28 Oct. 2023, 16:39 Liga 2
Pe aceeași temă