Robert Ilyeș a analizat la ”milimetru” CS Mioveni și e gata să obțină a doua victorie în Liga 2 cu FK Miercurea Ciuc: ”Trebuie să fim cât mai compacți și agresivi”

Andrei PASCU 15 Sep. 2023, 22:37 Liga 2
Robert Ilyeș a analizat la ”milimetru” CS Mioveni și e gata să obțină a doua victorie în Liga 2 cu FK Miercurea Ciuc: ”Trebuie să fim cât mai compacți și agresivi”

FK Miercurea Ciuc primește vizita formației CS Mioveni în etapa a 6-a de Liga 2, sâmbătă, de la ora 11:00. Până acum are o singură victorie, 3-0 cu Progresul Spartac, e în jumătatea inferioară a clasamentului, iar un succes cu trupa lui Constantin Schumacher e dorit foarte mult.

Robert Ilyeș a prefațat partida cu CS Mioveni și a declarat că a analizat foarte atent adversara de sâmbătă, remarcând nivelul de experiență al anumitor jucători, dar și faptul că e foarte periculoasă pe contraatac.

FK Miercurea Ciuc, meci cu CS Mioveni în etapa a 6-a de Liga 2

FK Miercurea Ciuc a făcut și ceva schimbări de lot în această pauză competițională, aducând doi jucători, pe Akos Nistor (mijlocaș, 18 ani), sub formă de împrumut de la Sepsi OSK, și Erwin Bloj (mijlocaș, 26 de ani), de la CSM Deva, care ar putea fi trimiși pe teren de Robert Ilyeș în duelul cu CS Mioveni.

Antrenorul a declarat că aceștia s-au integrat bine în echipă, iar în viitor ar putea aduce un plus important. Pauza competițională l-a ajutat mult pe Ilyeș, după cum a declarat, să regleze detaliile din joc care l-au nemulțumit în primele cinci runde de Liga 2.

Pot spune că nu a fost o perioadă ușoară pentru jucători, săptămâna trecută am avut două antrenamente pe zi. Am supus jucătorii unui efort suplimentar, însă din această săptămână am revenit la ciclul nostru obișnuit și cred că suntem pregătiți din toate punctele de vedere.

Cred că în echipă avem jucători cu caracter, care i-au acceptat pe cei doi sosiți. Nu au fost probleme de integrare, astfel că depinde doar de ei să reușească să se impună în culorile echipei.

Am urmărit meciurile jucate de CS Mioveni, am încercat să le descifrăm jocul, punctele tari și cele slabe. Desigur, se știe că acolo au rămas câțiva jucători experimentați de anul trecut, care au jucat în prima ligă. Trebuie știut și faptul că jucăm cu o echipă care în etapa trecută a avut posesie de 62 la sută, deci pasează bine.

Sarcina noastră este să fim cât mai compacți și mai agresivi, să facem presing cât mai sus și să nu-i lăsăm să joace, deoarece calitatea unora dintre jucătorii adverși poate să facă diferența în treimea de atac, unde pot fi periculoși la duelurile unu contra unu.

În ultimele două partide au avut cinci-șase contraatacuri, pe care este dificil să le oprești dacă nu ești bine organizat. Sper că jucătorii au înțeles ceea ce am pregătit în această săptămână și cred că vom obține maximul din această partidă”, a spus Robert Ilyeș la conferința de presă.

https://www.youtube.com/watch?v=UKX26VH0CSo

FK Miercurea Ciuc, 5 puncte în cinci meciuri de Liga 2

Ajunsă la 5 puncte după primele cinci etape ale Ligii 2, FK Miercurea Ciuc ocupă în acest moment locul 13 în clasament. În etapa următoare, a 6-a, echipa lui Robert Ilyes va juca pe teren propriu, după pauza pricinuită de meciurile echipelor naționale, cu CS Mioveni, formație care are o victorie, trei remize și un eșec. A adunat 6 puncte și se află pe locul 10.

În Liga 2, FK Miercurea Ciuc are două eșecuri, două egaluri și o victorie. A cedat în duelurile cu Concordia Chiajna (acasă, 0-3) și Corvinul Hunedoara (deplasare, 0-2), a învins Progresul Spartac (acasă, 3-0) și a remizat cu CSM Reșița (acasă, 1-1) și cu Viitorul Pandurii (deplasare, 1-1).

Foto și video: FK Miercurea Ciuc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-intalneste-unirea-dej-in-etapa-a-6-a-de-liga-2-19284868

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-popa-exclus-din-lotul-concordiei-chiajna-19284866

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cazul-sporting-rosiori-escaladeaza-reactia-antrenorului-cristian-negru-19284838

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-duel-cu-csm-alexandria-in-runda-a-6-a-de-liga-2-19284858

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-erik-lincar-dupa-concordia-chiajna-steaua-0-0-19284837

Andrei PASCU 15 Sep. 2023, 22:37 Liga 2
Pe aceeași temă