Eșec pentru FK Miercurea Ciuc în amicalul cu Sepsi OSK. Echipa din Liga 2 a forțat pe final, dar nu a fost suficient

Andrei PASCU 23 Mar. 2024, 16:12 Liga 2

FK Miercurea Ciuc a disputat și ea un meci amical sâmbătă, 23 martie, situație în care s-au mai aflat, printre altele, din Liga 2, și CS Tunari sau Unirea Dej. Formația lui Robert Ilyeș a primit vizita echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, prezentă în play-off-ul SuperLigii României.

A fost un eșec la limită înregistrat de ciucani, 1-2, dar la pauză erau conduși cu două goluri. Pentru formația din divizia a doua a reușit să marcheze David Kelemen, pe final, când mai erau două minute din timpul regulamentar.

FK Miercurea Ciuc, eșec în testul cu Sepsi OSK

Partida de verificare a avut loc pe terenul de casă al FK Miercurea Ciuc, pe care dispută și meciurile din Liga 2. S-a ținut bine aproape jumătate de oră trupa lui Ilyeș, primul gol venind în minutul 29, iar la finalizare s-a aflat Roland Varga.

Același Varga a stabilit și scorul primelor 45 de minute, marcând chiar la una din ultimele faze ale primei părți.

Rezultatul de 2-0 pentru Sepsi OSK s-a menținut minute bune după reluare și partida părea că se va încheia cu această diferență de două goluri. Numai că, în minutul 88, David Kelemen a punctat și a adus FK Miercurea Ciuc la un gol formației din Sfântu Gheorghe.

  • Primul 11 al FK Miercurea Ciuc: Karacsony –Dezamits, Csuros, Vita, Marrone (Apro 23’), Pinter, Nistor, (Bakos 21’), Szondi, Babati – Makrai, Balogh
    FK Miercurea Ciud, din minutul 57: Gyenge – Apro, D. Kelemen, Nagy, Gal-Andrezly – Veres, Jebari, Bakervin (Bence 64’), Babati – Ronai, Jelena
  • Primul 11 al Sepsi OSK: Niczuly – Oteliță, Kecskes, Ciobotariu, Ştefan, Popşa, Kallaku, Ştefănescu, Varga R., Rondon, Safranko
    Au mai intrat pe teren: Moldovan – Aganovic, Varga K. , Dumitrescu, Ninaj, Debeljuh, Păun, Batzula.

Start de pe locul 6 în play-off-ul Ligii 2 pentru FK Miercurea Ciuc

FK Miercurea Ciuc începe de pe locul 6 play-off-ul din Liga 2, cu 32 puncte. Are de recuperat un punct față de locul 5, CS Mioveni, și e două față de ocupanta locului 4, Gloria Buzău. În același timp, e la 10 puncte de locul 1, CSC Șelimbăr.

Referitor la programul din grupa pentru promovare, în prima rundă din play-off, FK Miercurea Ciuc va primi chiar vizita formației din Șelimbăr. Apoi, în etapa a 2-a din play-off-ul Ligii 2, FK Miercurea Ciuc va întâlni, în deplasare, Unirea Slobozia, principala favorită la un loc promovabil direct în prima divizie.

Foto: Sepsi OSK

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cornel-stanila-despre-visul-selimbarului-de-a-fi-campioana-ligii-2-19303762

https://liga2.prosport.ro/seria-1/demonstratie-de-forta-pentru-cs-tunari-intr-un-amical-cu-rapid-u19-19303756

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-a-cedat-la-limita-in-amicalul-contra-cfr-cluj-19303747

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-egala-intr-un-amical-cu-prim-divizionara-poli-iasi-19303728

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-a-primit-banii-pe-procentele-pentru-aioani-si-a-cerut-o-suplimentare-primariei-19303720

Andrei PASCU 23 Mar. 2024, 16:12 Liga 2
Pe aceeași temă