Unirea Dej s-a ținut bine în amicalul contra CFR Cluj. A pierdut la limită

Andrei PASCU 23 Mar. 2024, 14:50 Liga 2

Unirea Dej a pierdut la limită amicalul disputat în compania echipei CFR Cluj. Formația din Liga 2 s-a ținut bine, dar trebuie precizat că trupa din prima divizie a avut pe teren mai mulți fotbaliști tineri. S-a terminat 1-0 pentru CFR Cluj întâlnirea de verificare care a avut loc sâmbătă, la Cluj-Napoca.

La pauză, Unirea Dej a reușit să mențină rezultatul de 0-0, dar în partea secundă fosta campioană a României a reușit să marcheze, la 10 minute de la reluare.

Unirea Dej a cedat la limită în amicalul contra CFR Cluj

Conform informațiilor oferite de echipa din Liga 2, formația lui Dragoș Militaru nu s-a ținut deloc rău în prima repriză, care a fost una echilibrată. Până la urmă, CFR Cluj a reușit să marcheze prin atacantul Daniel Bîrligea, în minutul 55, acesta fiind singurul gol al întâlnirii de verificare.

În pauza competițională pricinuită de meciurile tricolorilor, echipa noastră a disputat astăzi, cu începere de la ora 11:00, un joc amical CFR Cluj. Partida de verificare care a avut loc la Cluj-Napoca s-a încheiat cu victoria la limită a formației din Gruia, scor 1-0 (0-0).

După o primă repriză echilibrată, încheiată alb, gazdele antrenate de Adrian Mutu au marcat singurul gol al confruntării prin Daniel Bîrligea, la zece minute de la reluare”, a transmis Unirea Dej în privința meciului, care a început partida în formula: R. Pop – D. Pop, Telcean, Chira, Roș, Dulca, Kereki (cpt.), Ad. Pop, Militaru, Blaj, Bîrnoi. În repriza secundă au mai evoluat: Moroz – Pruteanu, Hofman, Golda, Manole, Călugăr, Fulga.

De partea cealaltă, CFR Cluj a mizat, după cum aminteam, pe mai mulți tineri de la academie, dar pe teren, din primul minut, s-au aflat și câțiva jucători care sunt titulari în partidele din SuperLiga României.

Echipa pregătită de Adrian Mutu a început în formula: Cimpoeșu – Kresic, Boben, Camora, Fică, Tachtsidis, Aussi, El Kaddouri, Avounou, Falco, Michael.

La CFR Cluj, Radu Alexandru, Alberto Cimpoeșu, Paul Ciupei, Răzvan Gligor, Alex Nădășanu și Darius Salak au bifat debutul pentru prima echipă.

Unirea Dej joacă ultima șansă pentru salvarea de la retrogradare

Din cauza celor numai 13 puncte acumulate, Unirea Dej s-a situat la finalul sezonului regular pe locul 18 în Liga 2, astfel că a fost repartizată în Grupa A a play-out-ului, alături de ACSM Ceahlăul, CSM Reșița, Metaloglobus, Campionii FC Argeș, CSC Dumbrăvița și CSM Alexandria.

Dejenii pregătiți de Dragoș Militaru sunt pe al doilea loc retrogradabil din grupa lor, la nu mai puțin de zece puncte în spatele echipei CSC Dumbrăviță.

Primul meci în play-out va fi disputat de Unirea Dej în deplasare, la CSM Reșița, iar în etapa a 2-a va sta. În runda a 3-a va avea primul meci acasă, contra CSC Dumbrăvița.

Foto: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-egala-intr-un-amical-cu-prim-divizionara-poli-iasi-19303728

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-a-primit-banii-pe-procentele-pentru-aioani-si-a-cerut-o-suplimentare-primariei-19303720

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-amical-puternic-contra-cfr-cluj-19303707

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-pierdut-amicalul-cu-farul-19303691

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-incearca-sa-vada-partea-buna-dupa-ce-steaua-a-ratat-play-off-ul-19303682

Andrei PASCU 23 Mar. 2024, 14:50 Liga 2
Pe aceeași temă