Demonstrație de forță pentru CS Tunari, la debutul lui Dan Alexa pe banca tehnică. Succes la scor în amicalul cu Rapid U19

Andrei PASCU 23 Mar. 2024, 15:11 Liga 2
Demonstrație de forță pentru CS Tunari, la debutul lui Dan Alexa pe banca tehnică. Succes la scor în amicalul cu Rapid U19

CS Tunari a debutat cu antrenorul Dan Alexa pe banca tehnică! A reușit o victorie zdrobitoare în amicalul disputat în compania echipei de tineret a Rapidului, în fața căreia s-a impus cu 6-0 .

Întâlnirea a avut loc sâmbătă, la Tunari, iar cei mai buni jucători de pe teren au fost Mirko Ivanovski și Valentin Borcea, care au marcat câte două goluri.

Demonstrație de forță pentru CS Tunari, într-un amical cu Rapid U19

CS Tunari luptă pentru salvarea de la retrogradare, iar în acest weekend, întrucât Liga 2 este întreruptă pentru acțiunile naționalelor, a organizat și ea un meci amical. A întâlnit tineretul Rapidului, iar jucătorii lui Dan Alexa au avut poftă mare de goluri.

Conform informațiilor furnizate de ilfoveni pe pagina de Facebook, Mirko Ivanovski și Valentin Borcea au marcat câte două goluri, dar pe lista marcatorilor și-au trecut numele și Deniz Giafer și Adrian Petre, care au reușit câte un gol.

Dan Alexa a început meciul într-o formulă pe care e posibil să mizeze și în prima etapă din play-out-ul Ligii 2: Isvoranu – Wiktorski, Leca, Giafer, Plumbuitu, V.Constantin, Bobea, Mitrică, Sin, A.Petre, Ivanovski.

Pe banca de rezerve au început meciul: Ciontos, Mărgarit, L. Ion, Borcea, Gheorghe, Bustea, Marian Ilie, Sima, Ene, Barfa, Florică, Feraru, Melniciuc.

CS Tunari începe play-out-ul de pe locul 6, penultimul

CS Tunari ocupă locul 6, penultimul, în Grupa B a play-out-ului Ligii 2, cu 16 puncte, iar în prima rundă din grupa pentru evitarea retrogradării va întâlni Chindia Târgoviște, pe teren propriu.

Apoi, le va mai înfrunta pe CSM Slatina (etapa 2, deplasare), în etapa a 3-a stă, Concordia Chiajna (etapa 4, acasă), Viitorul Pandurii (etapa 5, deplasare), Steaua (etapa 6, acasă) și Progresul Spartac (etapa 7, deplasare).

Clasament Grupa B play-out Liga 2 înainte de start:

  1. Steaua – 28 puncte
  2. Chindia Târgoviște – 28
  3. Concordia Chiajna – 25
  4. CSM Slatina – 25
  5. Viitorul Pandurii Târgu Jiu – 23
  6. CS Tunari – 16
  7. Progresul Spartac – 1

Foto: CS Tunari

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-a-cedat-la-limita-in-amicalul-contra-cfr-cluj-19303747

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-egala-intr-un-amical-cu-prim-divizionara-poli-iasi-19303728

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-a-primit-banii-pe-procentele-pentru-aioani-si-a-cerut-o-suplimentare-primariei-19303720

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-pierdut-amicalul-cu-farul-19303691

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-incearca-sa-vada-partea-buna-dupa-ce-steaua-a-ratat-play-off-ul-19303682

Andrei PASCU 23 Mar. 2024, 15:11 Liga 2
Pe aceeași temă