FK Miercurea Ciuc a pornit ”robinetul cu goluri”. Echipa lui Francisc Dican, succes spectaculos cu o altă favorită la primele locuri, Gloria Buzău: ”Le-am spus băieților să joace rapid și combinativ, iar asta s-a văzut în 20 de minute”

Andrei PASCU 28 Aug. 2022, 17:00 Liga 2

A fost spectacol în partida dintre FK Miercurea Ciuc și Gloria Buzău, terminată cu scorul de 3-2 pentru gazde. Pe lângă numărul mare de goluri, meciul a fost unul plăcut în general, cu un ritm de joc ridicat, dar și cu multe faze de poartă, care puteau duce ușor și la mai multe reușite.

FK Miercurea Ciuc, victorie după un meci spectaculos cu Gloria Buzău 

Jucătorii nu au fost mereu inspirați la finalizare, dar FK Miercurea Ciuc a tratat superficial partida după ce a marcat primele două goluri, prin Omar El Sawy (min. 16) și Petre Ivanovici (min. 18), care au dus scorul chiar la 2-0. Din acest motiv, Gloria Buzău a revenit chiar înainte de ultimul fluier al primei părți, prin Cristian Ciobanu (min. 45).

Francisc Dican a reușit să își motiveze din nou jucătorii la cabine, iar la patru minute de la reluare au refăcut diferența de două goluri, prin David Kelemen (min. 49).

Din acel moment, lucru recunoscut de Dican la finalul duelului, FK Miercurea Ciuc s-a relaxat din nou, care a mai primit un gol, de la Răzvan Matiș (min. 66), iar pe final a avut emoții pentru că în ultimele minute formația lui Cristian Pustai a pus presiune.

Francisc Dican, după ce FK Miercurea Ciuc a trecut de Gloria Buzău: ”După avantajul de două goluri, din păcate, băieții au încetinit puțin”

Francisc Dican i-a lăudat pe fotbaliștii săi pentru modul în care au jucat, până la urmă cu o favorită la promovare, dar vrea concentrare în etapele următoare pe toată durata celor 90 de minute.

Știam că jucăm împotriva unui adversar dificil, cu jucători de buni. Le-am spus băieților să joace rapid și combinativ, iar acest lucru s-a realizat în primele 20 de minute, când aveam 2-0. După avantajul de două goluri, din păcate, băieții au încetinit puțin, iar ei au marcat un gol înainte de pauză.

Am început foarte bine repriza a doua, la fel ca pe prima, cu un gol, dar după 3-1, din păcate, băieții s-au retras. Ei credeau că odată cu avantajul, s-a terminat și jocul. Trebuie să lucrăm la aceste lucruri!

Felicit jucătorii pentru victorie și le mulțumesc suporterilor și spectatorilor pentru încurajările oferite”, a spus Dican, conform Szekely Sport.

FK Miercurea Ciuc a ajuns la 6 puncte. Etapa următoare întâlnește Unirea Slobozia

Pe locul 7 a urcat FK Miercurea Ciuc în urma victoriei cu Gloria Buzău, cu 6 puncte. În runda a 5-a va evolua din nou pe teren străin, cu una dintre principalele favorite la promovare, Unirea Slobozia. Partida e programată pentru sâmbătă, 3 septembrie, ora 11:00.

Reamintind, ciucanii au pierdut la un gol în primele două etape de Liga 2. În prima rundă au cedat cu 1-2 în disputa cu Unirea Dej, după care cu 0-1 în duelul cu Concordia Chiajna. Apoi a urmat victoria surprinzătoare și categorică împotriva Stelei, scor 4-0, pentru ca acum să treacă și de Gloria Buzău, scor 3-2.

  • FK Miercurea Ciuc, cu Gloria Buzău: Gyenge – M. Kovacs (Bărăbaș 73′), Kelemen (cpt.), Apro – Ivanovici (Schieb 84′), L. Kovacs, Panos (Csuros 67′), Gal-Andrezly (R. Takacs 84′) – Jebari, El-Sawy – Jelena (Klemen 73′)
    Rezerve neutilizate: Moga – Vita, Csiszer, T. Suciu

Foto: FK Miercurea Ciuc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-gloria-buzau-se-joaca-de-la-ora-1100-echipa-lui-pustai-poate-egala-primele-trei-clasate-din-liga-2-19242988

https://liga2.prosport.ro/seria-1/se-vinde-dinamo-un-grup-de-investitori-negociaza-cumpararea-clubului-din-stefan-cel-mare-discutiile-sunt-avansate-19243088

https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-fotbalist-strain-venit-in-romania-spulbera-mitul-despre-fotbalul-sarbesc-in-serbia-avem-suporteri-doar-la-steaua-rosie-si-partizan-aveti-foarte-multe-echipe-cu-fani-19243070

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-unirea-dej-a-sarbatorit-victoria-cu-dinamo-cu-mii-de-spectatori-cum-a-fost-primita-acasa-echipa-lui-dragos-militaru-19243067

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 28 Aug. 2022, 17:00 Liga 2
Pe aceeași temă