FK Csikszereda vrea neapărat victoria cu Rapid. Valentin Suciu, declarație curajoasă: ”Am jucat mai bine ca ei în ultimele două meciuri. Nu vrem o partidă spectaculoasă, ci un rezultat important”. Ciucanii se confruntă cu probleme medicale

Răzvan STÎNGĂ 29 Apr. 2021, 14:03 Liga 2
FK Csikszereda vrea neapărat victoria cu Rapid. Valentin Suciu, declarație curajoasă: ”Am jucat mai bine ca ei în ultimele două meciuri. Nu vrem o partidă spectaculoasă, ci un rezultat important”. Ciucanii se confruntă cu probleme medicale

FK Csikszereda nu are cea mai bună traiectorie în play-off-ul Ligii 2. Are însă în continuare șanse la locurile de baraj pentru promovarea în Liga 1, fiind acum la doar trei puncte față de poziția a 4-a, Dunărea Călărași. În prima etapă din retur, a 6-a a play-off-ului, ciucanii vor evolua pe terenul Rapidului.

Confruntarea are loc sâmbătă de la ora 20:00, iar FK Csikszereda vrea să prindă încredere mai mare, pentru că vine după victoria de la Timișoara, cu ASU Poli, scor 1-0. Antrenorul Valentin Suciu speră ca echipa sa să profite și de momentele mai puțin bune prin care trece Rapid, care nu a câștigat în ultimele două etape și a scos doar un singur punct.

Valentin Suciu: ”Contează să luăm cele cele trei puncte acum” 

Suciu a recunoscut că nu își dorește un meci spectaculos, ci un rezultat bun. În acest moment al sezonului vrea ca FK Csikszereda să acumuleze cât mai multe puncte în clasamentul play-off-ului.

Formația din Miercurea Ciuc a strâns în turul grupei de promovare o victorie, un egal și trei înfrângeri. Rapid a adunat trei victorii, un egal și o înfrângere. În tur, giuleștenii au câștigat la limită cu FK Csikszereda, cu 1-0.

Evident că au avantaj, pentru că joacă acasă, dar în acest sezon nu se poate spune că terenul de acasă ar oferi un prea mare avantaj. Noi am avut trei jocuri acasă, din păcate le-am pierdut pe toate trei, în ciuda faptului că am dominat. Acum încercăm să repetăm ce s-a întâmplat la Timișoara, astfel încât să nu fie un joc atât de spectaculos, ci mai degrabă să obținem un rezultat important.

Sperăm la un joc deschis, dar cred că acum contează să luăm cele trei puncte, întrucât noi am jucat mai bine ca Rapid în ultimele două meciuri. Bazat strict pe joc”, a declarat Valentin Suciu despre meciul cu Rapid, pentru FK Csikszereda.

FK Csikszereda are trei jucători pe lista indisponibililor și incerților 

Situația nu e foarte bună la FK Csikszereda din punct de vedere medical. Valentin Suciu a enumerat trei nume trecute pe lista indisponibilor sau care sunt încerte pentru confruntarea cu Rapid. E vorba de David Kelemen, Soma Casiadi și Soufiane Jebari.

Orice accidentare, orice jucător care are probleme ne poate da peste cap. David Kelemen are probleme de sănătate, Casiadi Soma tocmai s-a întors la antrenament, dar nu știu cât de mult pot conta pe el. De asemenea, Jebari are dureri musculare de mult timp și acum are Ramadanul, așa că starea sa fizică nu este la potențial maxim.

Dar, o să încercăm să rezolvăm situația, mă bucur pentru Csonka Bonifac, care s-a descurcat bine în meciul împotriva Timișoarei ca titular”, a continuat Valentin Suciu.

FK Csikszereda, la trei puncte de locul 4 

FK Csikszereda e pe locul 5 în play-off, cu 36 de puncte. Poziția respectivă e prima care nu duce nici măcar în barajul de promovare la finalul campionatului. Distanța față de locul de deasupra, ocupat în acest moment de Dunărea Călărași, e de trei lungimi.

Rapid e pe 2, cu 43 de puncte, la trei puncte de liderul U Craiova 1948 SA.

Foto: Leczki Jozsi/ Mediafax Foto 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/video-lucrarile-la-tribuna-a-doua-a-stadionului-municipal-din-miercurea-ciuc-avanseaza-rapid-19181906

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-liga-2-cu-doua-serii-din-sezonul-urmator-cele-doua-cluburi-care-pun-presiune-pe-frf-au-chiar-ele-un-plan-diferit-pentru-modificarea-sistemului-competitional-cum-e-s-19181842

https://liga2.prosport.ro/special/doi-antrenori-din-liga-2-si-alti-doi-din-liga-3-printre-cei-18-absolventi-ai-licentei-uefa-pro-generatia-2019-2020-video-19181818

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 29 Apr. 2021, 14:03 Liga 2
Pe aceeași temă