FK Csikszereda s-a despărțit și de al doilea căpitan, Adrian Majzik. Fundașul s-a întors să joace în Ungaria: ”Unul dintre ochii mei plânge, celălalt râde”

Marius ANGHEL 12 Aug. 2020, 14:43 Liga 2
FK Csikszereda s-a despărțit și de al doilea căpitan, Adrian Majzik. Fundașul s-a întors să joace în Ungaria: ”Unul dintre ochii mei plânge, celălalt râde”

FK Csikszereda a anunțat oficial despărțirea de încă unul dintre cei mai vechi jucători pe care îi avea în cadrul lotului, după cea de căpitanul Bajko Barna.

Fundașul Adrian Majzik (26 de ani), căpitan în multe dintre meciurile sezonului recent încheiat, a decis să revină în Ungaria, acolo unde a semnat cu echipa de ligă secundă Kazincbarcika, pentru care a și evoluat în două meciuri în acest debut de lună august.

Adrian Majzik: ”Am simțit că a venit momentul pentru o schimbare de mediu”

Maghiarul era la trupa din Miercurea Ciuc de șase ani, iar în sezonul recent încheiat a avut 19 apariții în tricoul Csikszeredei, pentru care a și înscris două goluri. În cariera sa a mai trecut și pe la Ferencvaros II.

”După șase ani, am simțit că a venit momentul pentru o schimbare de mediu. De fapt, unul dintre ochii mei plânge, celălalt râde, pentru că am primit o ofertă bună, dar mi-a plăcut foarte mult să fiu la Csikszereda. A fost o experiență de neuitat. Am obținut la Miercurea Ciuc cel mai mare succes al carierei mele de până acum. Este suficient să mă gândesc la promovare și la succesul în Cupa României, când am învins Dinamo. Penalty-ul împotriva Rapidului și golul meu din lovitură liberă împotriva lui Dinamo vor rămâne, dar am și alte multe amintiri. Miercurea Ciuc o consider a doua mea casă. Mi-a plăcut foarte mult să locuiesc aici. Am foarte mulți prieteni și vreau să hrănesc aceste relații. O să mai vin să îmi văd foștii coechipieri la antrenamente sau la meciuri”, a spus Adrian Majzik la despărțirea de FK Csikszereda.

Szilard Magyari este un alt jucător plecat de la echipa din Miercurea Ciuc în această vară.

Foto: Zoltan Pal / FK Csikszereda

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-s-a-impus-la-limita-in-amicalul-cu-fk-csikszereda-un-junior-a-inscris-golul-decisiv-19143699

Marius ANGHEL 12 Aug. 2020, 14:43 Liga 2
Pe aceeași temă