FK Csikszereda merge cu gânduri mari la Metaloglobus. Valentin Suciu: ”Am încredere că putem câștiga.” Ciucanii nu pot conta pe fotbalistul care a adus victoria în cupă

Răzvan STÎNGĂ 23 Oct. 2020, 15:19 Liga 2
FK Csikszereda merge cu gânduri mari la Metaloglobus. Valentin Suciu: ”Am încredere că putem câștiga.” Ciucanii nu pot conta pe fotbalistul care a adus victoria în cupă

FK Csikszereda va merge cu gânduri mari pe terenul echipei Metaloglobus, în etapa a 9-a din Liga 2, după cum a declarat Valentin Suciu. Antrenorul este convins că jucătorii săi pot face surpriza și se pot întoarce la Miercurea Ciuc cu cele trei puncte. Formația pregătită de Gabriel Manu este, alături de U Craiova 1948 SA, neînvinsă în acest sezon.

Valentin Suciu: ”Avem o mică șansă împotriva lor, care trebuie exploatată” 

În ultimele meciuri, atât din Liga 2 cât și din Cupa României, Valentin Suciu a fost nemulțumit de anumite aspecte, dar de data aceasta este convins că greșelile nu se vor mai repeta. ”Principalul” a lucrat în ultimele săptămâni la rezolvarea acestor probleme și este convins că FK Csikszereda nu le va mai repeta cu Metaloglobus, sâmbătă de la ora 11:00.

”Sper că putem să luăm cele trei puncte. Ei nu au pierdut încă în sezonul acesta, să nu uităm de acest aspect. Cu toate acestea, va fi diferit de meciurile noastre precedente, pentru că am încredere că acum nu vom mai face atâtea greșeli, pe cât am făcut și vom putea câștiga. Avem o mică șansă împotriva lor, care trebuie exploatată”, a declarat Valentin Suciu pentru site-ul oficial al FK Csikszereda.

Ciucanii nu pot conta pe Janos Botorok cu Metaloglobus 

FK Csikszereda are și o absență pentru următorul meci. Atacantul Janos Botorok are probleme medicale și nu va face parte din lotul deplasat pentru confruntarea cu Metaloglobus.

”Nu pot conta pe Janos Botorok pentru că are ceva probleme. Sper ca până la ora meciului, mâine dimineață, să nu se accidenteze și să nu se îmbolnăvească nimeni”, a mai declarat Valentin Suciu.

FK Csikszereda este pe locul 15 în Liga 2, după disputarea a șase meciuri în opt etape. Ciucanii au adunat 7 puncte, din două victorii, un egal și trei înfrângeri. Miercuri, 21 octombrie, au avut meci în Cupa României, în deplasare, cu SR Municipal Braşov. Echipa lui Suciu s-a impus cu 1-0, printr-un gol marcat de Janos Botorok în minutul 110.

Foto: Paul Ursachi / Mediafax Foto și Răzvan Părăsică / Sport Pictures 

 

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 23 Oct. 2020, 15:19 Liga 2
Pe aceeași temă