Fiii lui Bogdan Lobonț și Iulian Crivac au ajuns la FC Brașov și sunt testați de Dan Alexa

Adi MARICA 18 Jul. 2022, 16:50 Liga 2
Fiii lui Bogdan Lobonț și Iulian Crivac au ajuns la FC Brașov și sunt testați de Dan Alexa

Până să-i fie aduși jucători cu experiență din Liga 1, așa cum tot cere de o perioadă de timp, Dan Alexa a primit doi tineri jucători la antrenamentele FC Brașov susținute în această perioadă la Tărlungeni.

Este vorba de Cristian Andrei Lobonț, fiul lui Bogdan Lobonț, fost internațional și fost selecționer al naționalei U20 a Românei, și Alexandru Crivac, fiul lui Iulian Crivac, fost fotbalist la FC Argeș și Rapid.

Cristian Lobonț și Alexandru Crivac, ultimele noutăți sub comanda lui Dan Alexa

Cristian Andrei Lobonț (19 ani) nu a călcat pe urmele tatălui său și a ales să joace ca fundaș central, iar în toamna trecută a semnat primul său contract de jucător profesionist cu Rapid.

Lobonț junior a ajuns încă de duminică în cantonamentul brașovenilor și s-a antrenat deja cu echipa antrenată de Dan Alexa. ”E un jucător de perspectivă”, a spus Alexa.

La antrenamentul din această dimineață a participat și mijlocașul echipei Campionii FC Argeș, Alexandru Crivac. Acesta are 20 ani, este mijlocaș central, iar în această primăvară a debutat în Liga 1 la trupa din Pitești.

Alexandru Crivac a început fotbalul la Școala Dani Coman din Pitești, apoi a trecut la Academia lui Gică Hagi unde a fost coleg cu de echipă cu Răzvan Iorga, iar de anul trecut este jucătorul Argeșului.

”Avem nevoie de întăriri, așteptăm. Noi avem o listă făcută și sper ca în zilele următoare să și reușim să-i aducem. Așteptăm jucători de Liga 1, certitudini, jucători pe care îi cunoaștem și sper sa reușim să aducem trei-patru fotbaliști. Nu mai e timp de omogenizare, suntem în criză de timp”, declara Dan Alexa sâmbăta trecută, după amicalul cu Olimpic Cetate Râșnov, câștigat cu 3-0.

Cu siguranță, Lobonț junior și Crivac junior nu se încadrează în cerințele publice ale lui Alexa.

Marți, de la ora 18:00, la Tărlungeni, cei doi tineri jucători au șansa să-l impresioneze pe Dan Alexa în amicalul FC Brașov – SC Oțelul Galați.

Foto principal: FC Brașov

Adi MARICA 18 Jul. 2022, 16:50 Liga 2
Pe aceeași temă