Fiica lui Cosmin Pașcovici, prima fată legitimată de Farul. Pe ce post joacă și reacția fostului fundaș

Autor: Andrei PASCU Publicat: 07 Oct. 2020, 18:41 Liga 2
Fiica lui Cosmin Pașcovici, prima fată legitimată de Farul. Pe ce post joacă și reacția fostului fundaș

Emma-Ioana Pașcovici este prima fată legitimată de Farul. Are 5 ani, se pregătește alături de băieții din categoria ei de vârstă și este antrenată de tatăl său, Cosmin Pașcovici, fostul fotbalist al constănțenilor. Emma-Ioana a moștenit de la părintele său plăcerea pentru fotbal. L-a văzut în câteva înregistrări și a declarat că vrea să ajungă ca el peste câțiva ani.

Am 5 ani, îmi place fotbalul foarte mult și îmi place echipa Farul. (N.r. – Cine este fotbalistul preferat?) Tati! L-am văzut cum joacă și îmi place!”,  a declarat Emma-Ioana Pașcovici pentru FC Farul Constanța.

Cosmin Pașcovici: ”Nu o să joace tot fundaș stânga, pentru că este dreptace” 

Cosmin Pașcovici este foarte fericit pentru acest eveniment și pentru că Emma-Ioana este prima fată legitimată de Farul. Își dorește să continue acest drum început la numai 5 ani și să joace cât mai devreme și mai mult și în meciuri. Deocamdată, ea este prezentă cu precădere la ședințele de antrenamente.

Mi-am dorit din tot sufletul să continue familia Pașcovici și mă bucur că o fac prin Emma. A văzut fotbal la televizor, ne-am uitat la vechile cd-uri ale mele, când jucam și dădeam goluri și i-a plăcut foarte mult. Mă bucur că vine la antrenamente. La meciuri mai puțin deocamdată, este cam mică. Nu o să joace tot fundaș stânga, pentru că este dreptace.

Eu aș vrea să continue, dar mama ei nu prea este de acord. Este alegerea ei. Dacă o să continue cu fotbalul, o să o susțin!”, a declarat Cosmin Pașcovici.

Farul a ajuns la trei meciuri fără victorie 

Echipa mare a Farului nu o duce prea bine în Liga 2. ”Marinarii” au acumulat un singur punct în ultimele trei etape, iar pe lângă eșecul de sâmbătă cu Metaloglobus (1-2), au mai cedat cu ASU Poli (1-2) și au scos un egal cu SCM Gloria Buzău (2-2). Farul începuse bine campionatul, cu două victorii în fața Petrolului (2-1) și Aerostarului Bacău (1-0). În acest moment, cu 7 puncte acumulate, Farul se află pe locul 11 în ierarhia Ligii 2.

În etapa a 7-a, Farul merge pe terenul ultimei clasate, Pandurii, când joacă sâmbătă, de la ora 11:00.

Foto și video: FC Farul Constanța 

 

 

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 07 Oct. 2020, 18:41 Liga 2
Pe aceeași temă