”Fii alături de băieți și de Miță!” Rapid a scos la vânzare abonamente virtuale pentru meciurile din play-off. Cât costă și bonusul cu care sunt atrași suporterii

Marius ANGHEL 01 Apr. 2021, 14:06 Liga 2
”Fii alături de băieți și de Miță!” Rapid a scos la vânzare abonamente virtuale pentru meciurile din play-off. Cât costă și bonusul cu care sunt atrași suporterii

Încă o echipă care participă în play-off-ul Ligii 2, de altfel, cea mai importantă ca nume, a lansat un abonament virtual pentru suporteri.

După ”FC U” Craiova, Rapid a scos la vânzare abonament pentru cele cinci jocuri pe care le are de disputat pe teren propriu în această grupă de promovare în Liga 1.

  • În play-off-ul Ligii 2 vor juca ”FC U” Craiova, Dunărea Călărași, CS Mioveni, Rapid, FK Csikszereda și ASU Poli.

Rapid a scos la vânzare abonament virtual pentru play-off

Conducerea clubului Rapid a decis să urmeze exemplul oltenilor și să scoată un abonament virtual pentru partidele de acasă din play-off-ul Ligii 2, meciuri care fizic se vor juca, cel mai probabil, la baza federației de la Buftea. Nu în Regie, așa cum se specifică în poza anunțului cu abonamentul.

Dacă ”FC U” Craiova, liderul campionatului Ligii 2 în majoritatea etapelor din acest sezon regular, a scos abonamentul virluat la vânzare pentru suma de 50 de lei, Rapidul cere 60 de lei suporterilor. În schimb, fanilor giuleșteni care vor cumpăra li se oferă o reducere de 10 la sută la achiziționarea tricoului ”dedicat pentru play-off”, care încă n-a fost lansat.

Suporterii sunt întâmpinați cu un mesaj pe pagina special creată pe site-ul Rapidului unde se vând abonamentele:

”Rapid continuă Drumul spre Liga 1!

Băieții noștri au arătat caracter în ultimele meciuri și au dus locomotiva mai aproape de Liga 1. Va fi un Play-Off în care ne vom bate pentru fiecare punct și pentru locul nostru pe prima scenă a fotbalului românesc.

Povestea promovării nu poate exista decât în simbioza echipă – suporteri, așa că dorim să iți oferim posibilitatea să îți arăți susținerea față de jucători prin achiziționarea de abonamente virtuale, iar dacă se vor deschide porțile stadioanelor vei avea prioritate.

Abonamentul va veni la pachet cu un card-abonament pentru că așa îi stă bine oricărui rapidist.

Mai mult de atât, Miță are nevoie de suport pentru a-și duce la îndeplinire marele vis: promovarea în Liga 1. Și nu este doar visul lui Mihai Iosif, este și visul tău și al tuturor rapidiștilor!

Hai alături de Rapid pentru că Miță, jucătorii și clubul au nevoie de tine!

Pentru că vom lansa un tricou dedicat acest pentru Play-Off, abonații vor avea o reducere de 10%.

Hai Rapid!”

Suporterii nu vor avea însă acces pe stadion, din cauza restricțiilor impuse de autorități, pentru evitarea răspândirii coronavirusului.

Rapid începe play-off-ul de pe locul 4, cu 33 de puncte, și cu un meci la Miercurea Ciuc

Rapid va juca în play-off-ul Ligii 2 pentru a promova în Liga 1. Le va avea adversare pe ”FC U” Craiova (35 puncte), Dunărea Călărași (34 puncte), CS Mioveni, (33 puncte), FK Csikszereda și ASU Poli (ambele cu 32 de puncte). Giuleștenii au 33 de puncte, acestea fiind menținute din sezonul regular, ca și în cazul celorlalte echipe.

În urma tragerii la sorți, Rapid va avea următorul program în tur, cu meciuri cu: FK Csikszereda (deplasare), Dunărea Călărași (acasă), ASU Poli (deplasare), ”FC U” Craiova (deplasare) și CS Mioveni (acasă). Apoi urmează jocurile retur.

Primul meci al giuleștenilor, cel cu FK Csikszereda, este programat în ziua de 6 aprilie, de la ora 19:00, la Miercurea Ciuc.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-dunarea-calarasi-cs-mioveni-rapid-fk-csikszereda-si-asu-poli-isi-afla-astazi-programul-din-play-off-ul-ligii-2-tragerea-la-sorti-are-loc-la-ora-1100-19176565

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-a-pus-in-vanzare-abonamente-virtuale-pentru-meciurile-din-play-off-vrem-sa-gasim-o-corespondenta-cu-suporterii-nostri-nu-vreau-sa-aud-discutii-ca-am-facut-ace-19176732

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-meciurilor-din-prima-etapa-a-play-off-ului-si-play-out-ului-ligii-2-runda-incepe-de-ziua-pacalelilor-ofera-un-meci-la-ora-aproape-de-champions-league-si-se-incheie-dupa-c-19176857

Marius ANGHEL 01 Apr. 2021, 14:06 Liga 2
Pe aceeași temă