”FC U” Craiova respiră ușurată după testarea la COVID-19 efectuată după meciul cu Rapid, echipă unde e focar cu noul coronavirus. Dan Vasilică și-a intrat în rolul de antrenor principal

Marius ANGHEL 15 Oct. 2020, 14:31 Liga 2

”FC U” Craiova a câștigat fără probleme meciul cu Rapid, chiar la o diferență umilitoare, 5-0, însă abia după aceea a avut emoții. Fiindcă giuleștenii au avut șase cazuri de COVID-19 înaintea jocului, iar după aceea au ieșit pozitivi și antrenorul Adrian Iencsi și jucătorul Rareș Ilie, oltenii au stat neliniștiți până la primirea rezultatelor testelor pentru noul coronavirus. Nu au fost însă probleme, astfel că antrenorul interimar Dan Vasilică poate pregăti fără griji următorul meci, cu Petrolul, din 25 octombrie.

”FC U” Craiova nu are niciun caz de COVID-19 după jocul cu Rapid

Trecută deja o dată prin situația de a avea cazuri de COVID-19 în lot, problemă întâmpinată chiar în săptămâna dinaintea debutului în Liga 2, fapt care i-a și adus amânarea meciului cu Ripensia, ”FC U” Craiova a așteptat cu mari emoții rezultatele la recenta testare efectuată pentru a vedea dacă are sau nu infectați în lot după jocul cu Rapid, echipă care are în acest moment nu mai puțin de opt cazuri pozitive și tot lotul în izolare.

Veștile primite ieri seară de olteni au fost unele bune. ”Astăzi, lotul echipei noastre a trecut cu brio testul COVID! Nicio persoană pozitivă!”, a scris ”FC U” Craiova pe pagina sa de Facebook, la mai puțin de cinci zile de la jocul cu Rapid. Emoțiile rămân însă, fiindcă în cazul în care virusul SARS-CoV-2 a fost luat, acesta poate să nu aibă niciun simptom în primele cinci zile.

Dan Vasilică și-a intrat în rolul de antrenor interimar. Stoenac se antrenează cu echipa, Munteanu s-a accidentat

Altfel, antrenorul interimar Dan Vasilică, preparatorul fizic al echipei, a condus marți și miercuri primele ședințe de pregătire după ce ”principalul” Nicolo Napoli a fost demis.

Încă de la antrenamentul de marți a luat parte și Marian Stoenac. Golgheterul echipei din sezonul trecut a trecut peste o accidentare care până acum l-a ținut departe de meciurile oficiale.

În schimb, Valentin Munteanu, care la meciul cu Rapid a suferit o ruptură musculară, a lipsit de la ședințele de pregătire din această săptămână, iar revenirea sa pe gazon este preconizată peste două săptămâni, scrie ediție.ro.

Liderul Ligii 2 după șapte etape, cu 17 puncte acumulate, cu patru mai mult față de ”U” Cluj, Metaloglobus și Rapid, următoarele clasate, nu joacă în etapa a 8-a, fiindcă i-a venit rândul să stea, iar în runda a 9-a are meci la Ploiești, cu Petrolul, în data de 25 octombrie, de la ora 15:00.

Foto: FC Universitatea Craiova și Ediție

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-si-a-numit-antrenor-interimar-cine-se-ocupa-de-echipa-pana-la-gasirea-variantei-potrivite-19152439

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jandarmeria-mehedinti-vrea-sa-interzica-accesul-echipei-fc-u-craiova-pe-stadionul-din-drobeta-turnu-severin-din-cauza-suporterilor-au-un-istoric-in-actele-de-violenta-19152356

Marius ANGHEL 15 Oct. 2020, 14:31 Liga 2
Pe aceeași temă