”FC U” Craiova, la primul pas greșit pe teren propriu în Liga 2! “Ne-a lipsit șansa”, a căutat mijlocașul Stoenac să justifice remiza albă din partida cu modesta Aerostar

Mircea OGLINDOIU 04 Nov. 2020, 10:53 Liga 2

Penultima clasată în Liga 2, Aerostar Bacău, a provocat primul semieșec pe teren propriu al liderului ”FC U” Craiova, care, în precedentele patru jocuri de la Drobeta Turnu Severin trecuse de Ripensia Timișoara (4-1), Dunărea Călărași (2-1), CSM Slatina (2-1) și Rapid (5-0).

Prin remiza albă de marți seara, oltenii au ratat, astfel, posibilitatea să se despindă la patru puncte de urmăritoarele Metaloglobus București și ASU Politehnica Timișoara.

Dan Vasilică nu e interesat momentan de clasament: ”Nu facem calcule”

Echipa antrenată de Dan Vasilică se consolează totuși cu faptul că a rămas singura din Liga 2 neînvinsă după 10 etape și că are în continuare cel mai bun atac din campionat, cu 22 de goluri înscrise.

Marți seara a bifat, însă, prima partidă din actuala stagiune în care nu a marcat, deși a întâlnit o echipă modestă, aflată în subsolul clasamentului.

”Nu facem calcule la ce distanță ne ducem față de contracandidate, ne interesează doar jocul și rezultatul. Din păcate, ne-a ieșit doar jocul cu Aerostar! Puteam să scoatem însă mai mult”, a încercat să ascunsă supărarea, la finalul partidei, antrenorul interimar Vasilică, cel care în precedentele două jocuri câștigase cu ACSO Filiași, 4-0 în turul 4 al Cupei României, și Petrolul, 1-0 în campionat.

Marian Stoenac: ”N-am intrat relaxați pe teren”

Mijlocașul Marian Stoenac a spus și el că jucătorii echipei oltene nu au subestimat adversarii, de care îi despărțeau nu mai puțin de 17 puncte.

”Nu am intrat relaxați pe teren. Chiar am vorbit înainte de meci să nu luăm adversarul de sus și chiar nu am făcut-o. Ne-a lipsit șansa. Ocazii au fost și am dominat jocul din primul până în ultimul minut”, a declarat Stoenac.

Acesta pare să fi trecut rapid peste șemieșecul cu Aerostar și e deja cu gândul la derby-ul din etapa viitoare, de la Timișoara, cu ASU Politehnica.

”Ne așteaptă un meci împotriva unei contracandidate la promovare și trebuie să mergem să luăm cele trei puncte. Va fi un joc foarte dificil, nu ca cel cu Aerostar, deoarece Timișoara joacă un fotbal destul de bun. Politehnica are o echipă bună, cu jucători cu experiență”, a conchis Stoenac.

Cu 21 de puncte acumulate în 10 etape, U Craiova 1948 SA se menține pe locul 1 în Liga 2 și se distanțează la doar două puncte de următoarele clasate, Metaloglobus și ASU Poli. În etapa următoare, a 11-a, oltenii au meci sâmbătă, de la ora 12:00, în deplasare la ASU Poli.

Foto: Justinel Stăvaru (Mediafax Foto) și Cătălin Ciupureanu (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/aerostar-bacau-a-produs-surpriza-la-turnu-severin-gabriel-voicu-crede-ca-remiza-cu-fc-u-craiova-poate-aduce-revirimentul-in-tabara-echipei-sale-e-un-punct-de-moral-pentru-19155799

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-aerostar-bacau-incepe-la-ora-1700-oltenii-au-o-misiune-usoara-sa-se-detaseze-in-fruntea-ligii-2-19155709

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-10-trei-echipe-situate-in-top-6-joaca-sambata-de-la-ora-1100-cand-sunt-programate-cinci-meciuri-petrolul-sta-doua-partide-au-fost-amanate-19155268

Mircea OGLINDOIU 04 Nov. 2020, 10:53 Liga 2
Pe aceeași temă