FC Oțelul are un nou manager sportiv. Un fost jucător și antrenor al echipei gălățene i-a luat locul lui Cristi Munteanu

FC Oțelul a stat doar o săptămână fără manager sportiv, după ce Cristian Munteanu și-a anunțat plecarea de la clubul gălățean. Funcția rămasă vacantă a fost preluată, vineri dimineață, de un fost jucător și antrenor la FC Oțelul: Aurelian „Vivi” Stamate.

„În această dimineață am semnat contractul”, a confirmat Vivi Stamate.

În vârstă de 55 de ani, noul manager sportiv al echipei gălățene a activat în ultimii ani în lumea fotbalului ca antrenor, aproape întreaga carieră de tehnician fiind dedicată Oțelului. A antrenat echipele de juniori și formația secundă a clubului, a fost o perioadă îndelungată coordonatorul Centrul de Copii și Juniori, iar ultima funcție în domeniu a fost cea de antrenor principal, sezonul trecut, la echipa de ligă secundă AFC Fortuna Poiana Câmpina, între timp desființată.

Numirea lui Vivi Stamate ca manager sportiv are avantajul că acesta îl poate ajuta foarte mult pe antrenorul principal Daniel Florea, având în vedere că a antrenat o parte dintre jucătorii care sunt acum în lot: atacantul George Cârjan a crescut cu Stamate antrenor la juniorii Oțelului, iar Asanache și Chipirliu i-au fost jucători la Fortuna.

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚

Pe aceeași temă