FC Hermannstadt a luat Dușmanu de la Concordia și l-a băgat în club! Sibienii au ajuns la patru achiziții după promovarea în Liga 1

Ovidiu BOICA 30 Jun. 2022, 15:23 Liga 2
FC Hermannstadt a luat Dușmanu de la Concordia și l-a băgat în club! Sibienii au ajuns la patru achiziții după promovarea în Liga 1

Nou-promovata în Liga 1 FC Hermannstadt a anunțat până acum patru achiziții. Două sunt de la retrogradatele în Liga 2 Dinamo și Gaz Metan Mediaș, iar alta vine de la fosta rivală la promovare Concordia Chiajna.

Alexandru Răuță (mijlocaș, ex Dinamo), Dragoș Iancu (mijlocaș, ex Gaz Metan Mediaș), Mihai Butean (fundaș, ex Chindia) și Alexandru Dușmanu (mijlocaș, ex Concordia Chiajna) sunt cei patru jucători cu care Marius Măldărășanu speră să-și ”întărească” lotul pentru Liga 1. Dacă primii trei au semnat contract valabil pe doi ani, Dușmanu a semnat pe o perioadă de patru ani.

Alexandru Dușmanu a lăsat Concordia Chiajna pentru FC Hermannstadt

Trupa sibiană și-a completat locul cu un mijlocaș de 21 de ani care a evoluat în sezonul precedent tot în Liga 2, fel ca și FC Hermannstadt, la Concordia Chiajna, una dintre echipele din play-off care a jucat în barajul pentru promovarea/menținerea în primul eșalon.

Alexandru Dușmanu este eligibil regulii U21.

”Alexandru George Dușmanu este un mijlocaș stânga (*aripă/ ”winger”) în vârstă de 21 de ani, eligibil pentru regula Under-21. Tânărul fotbalist mai poate evolua și ca mijlocaș dreapta, dar și ca mijlocaș ofensiv. Alex este cotat la suma de 125.000 euro pe site-urile de specialitate, iar în sezonul trecut a bifat 18 prezențe pentru Concordia Chiajna, pentru care a înscris de două ori. Alex Dușmanu a semnat pentru următoarele patru sezoane cu FCH și se va alătura lotului la întoarcerea din cantonament”, este anunțul făcut de clubul sibian pe pagina sa de Facebook.

Dușmanu a mai activat la Metalurgistul Cugir, în Liga 3, iar în vara anului trecut a ajuns la Concordia Chiajna, echipă la care a avut prilejul să debuteze în Liga 2. În sezonul trecut, 2021-2022, a jucat pentru ilfoveni în 18 meciuri, 15 ca titular, în 14 fiind înlocuit, a strâns 1130 de minute pe teren și a marcat 2 goluri, suficient pentru a atrage atenția celor de la FC Hermannstadt și a-l lua în Liga 1.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Ovidiu BOICA 30 Jun. 2022, 15:23 Liga 2
Pe aceeași temă