FC Buzău vrea revanșa după ce Unirea Slobozia i-a ”furat” locul din play-off. Cele două vor disputa un amical în pauza competițională, iar Marin Mitran recunoaște: ”Trebuie să demonstrăm că avem valoare”

Andrei PASCU 24 Mar. 2022, 15:35 Liga 2
FC Buzău vrea revanșa după ce Unirea Slobozia i-a ”furat” locul din play-off. Cele două vor disputa un amical în pauza competițională, iar Marin Mitran recunoaște: ”Trebuie să demonstrăm că avem valoare”

FC Buzău își poate lua o așa-zisă revanșă sâmbătă, când a programat un amical împotriva formației care i-a luat fața în ultima etapă a sezonului regular din Liga 2, a scos-o din zona play-off-ului și a trimis-o în play-out. Buzoienii vor avea un test cu Unirea Slobozia, în deplasare, de la ora 11:00.

Marin Mitran: ”Vor juca toți jucătorii sau marea majoritate”

FC Buzău vrea să demonstreze că are valoare și că  necalificarea în play-off a fost o întâmplare. Team managerul Marin Mitran a vorbit despre partida de verificare, una în care Cristian Pustai va rula întreg lotul și va da șanse și jucătorilor care au evoluat mai puțin să demonstreze.

E un joc de pregătire, trebuie să rămânem în ritmul pe care l-am avut în campionat. Trebuie să ne pregătim pentru următorul meci oficial, de la Brașov. Unirea Slobozia e un adversar foarte bun, care joacă în play-off. Trebuie să demonstrăm că avem valoare. E un meci amical, de pregătire.

Vor juca toți jucătorii sau marea majoritate. Avem obiectivele nostre”, a declarat Marin Mitran, conform Campus TV.

În sezonul regular, în etapa a 11-a, partida dintre FC Buzău și Unirea Slobozia s-a terminat la egalitate, scor 1-1. În cele mai recente meciuri oficiale, FC Buzău a învins cu 6-2 Viitorul Pandurii la debutul în play-out, în timp ce Unirea Slobozia a cedat cu 0-2 contra FC Hermannstadt.

FC Buzău, locul 1 în Grupa B a play-out-ului

FC Buzău este liderul Grupei B a play-out-ului, cu 35 de puncte, urmată de Unirea Dej, 31 de puncte. FC Buzău are meciul următor la Brașov.

Unirea Slobozia, locul 6 în play-off

Unirea Slobozia, echipa lui Adrian Mihalcea, a intrat în grupa pentru promovare cu 33 de puncte, punctaj pe care îl are și acum, după prima rundă a grupei pentru promovare. A pierdut, cum spuneam, duelul de debut cu FC Hermannstadt, din deplasare, cu scorul de 0-2.

Unirea Slobozia e la cinci puncte de locul 4, de baraj, ocupat de Steaua, dar până la ”militari”, pe 5, se află Concordia Chiajna, cu 37 de puncte. În runda a 2-a a play-off-ului, Unirea Slobozia va juca împotriva Universității Cluj, pe teren propriu.

Foto: Petronel TudorInfo Ialomița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapei-a-doua-a-play-out-ului-ligii-2-un-singur-meci-e-desprins-de-restul-acesta-urmand-a-fi-si-televizat-19224576

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-nu-vrea-sa-faca-act-de-prezenta-in-play-off-desi-a-pierdut-la-debut-presedintele-ilie-lemnaru-analiza-urmatoarelor-noua-meciuri-19224420

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-deschidere-u-cluj-inchide-programul-urmatoarelor-trei-etape-din-play-off-ul-ligii-2-cand-a-fost-stabilit-sa-se-dispute-steaua-petrolul-19224549

https://liga2.prosport.ro/seria-1/amical-confirmat-poli-iasi-joaca-in-deplasare-un-amical-cu-fc-botosani-19224554

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alberto-olaru-sarbatoritul-zilei-la-petrolul-a-implinit-24-de-ani-in-ziua-amicalului-cu-zimbru-chisinau-iar-nae-constantin-i-a-facut-cadou-banderola-de-capitan-cu-totii-tragem-pentru-prom-19224542

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-greva-la-viitorul-pandurii-jucatorii-au-refuzat-sa-se-mai-antreneze-din-cauza-restantelor-salariale-reactia-lui-eugen-trica-19224516

Andrei PASCU 24 Mar. 2022, 15:35 Liga 2
Pe aceeași temă